Gigi Becali, la un pas să-l vândă în Franța pe jucătorul despre care spunea că „i s-a urcat la cap”. Ce preț i-a fixat lui „Maradona”

Gigi Becali, la un pas să-l vândă în Franța pe jucătorul despre care spunea că „i s-a urcat la cap”. Ce preț i-a fixat lui „Maradona”
Gigi Becali le-a transmis francezilor de la Toulouse cât costă Malcom Edjouma

Gigi Becali ar putea să mai dea o lovitură în această vară. După plecarea lui Florin Tănase, un alt jucător are ofertă pe bani mulți. L’Equipe a anunțat că Toulouse este interesată de mijlocașul Malcom Edjouma. Patronul FCSB le-a transmis francezilor câte milioane de euro costă fotbalistul adus de la FC Botoșani.

Gigi Becali i-a fixat prețul lui Malcom Edjouma

Gigi Becali este la un pas de o nouă afacere de milioane de euro. „Dubla” dintre FCSB și Viking ar putea fi ultimele partide ale lui Malcom Edjouma în tricoul „roș-albaștrilor”. L’Equipe anunță că Toulouse, formație care se află pe locul patru, după două meciuri, în prima ligă din Franța, vrea să-l transfere pe mijlocașul lui Nicolae Dică. Gigi Becali le-a transmis francezilor câte milioane de euro costă jucătorul.

„Să plătească clauza de 5 milioane de euro. Eu nu îl las, dar are clauză de 5 milioane de euro”, a declarat Gigi Becali, citat de AS.ro.

Gigi Becali, nemulțumit de „Maradona Edjouma”

Malcom Edjouma a costat 330.000 de euro, plus împrumutul pe șase luni al lui Haruț, și are un salariu de 14.000 de euro lunar. Gigi Becali a fost încântat de el după primele partide la FCSB, dar după aceea și-a schimbat părerea. Omul de afaceri i-a reproșat că ține prea mult de minge și că își pierde adversarul din marcaj. Valeriu Iftime a spus că este gata să-și ia înapoi la Botoșani, mai ales după ce Gigi Becali a început să-l pedepească și l-a schimbat la pauză sau chiar, în unele partide, l-a trimis în tribune.

„Edjouma ăla am zis când a venit am zis să vezi ce milioane iau pe el, primul meci, al doilea meci, «mamă, ce fotbalist, extraordinar, de când caut!».

A jucat bine două meciuri acum, gata, s-a văzut Maradona: «Eu driblez, nu mai pasez eu». I s-a urcat la cap! O să vadă el când o să stea în tribună”, a declarat Gigi Becali.

Sezonul trecut, Malcom Edjouma a jucat 14 partide la FCSB și a marcat de trei ori. În acest campionat a „adunat” trei partide.

Malcom Edjouma a mai evoluat în cariera sa la formații precum SC Balma, ASM Belfort, Concarneau, Lorient, Red Star FC, Chambly, Viitorul, Roeselare și FC Botoșani.