Gigi Becali își critică dur jucătorii, după meciul CFR Cluj – FCSB. „Nu am avut bărbăție”. Despre cine a spus „unul e varză şi unul e praf”

de: Sorin Barbu
10 04. 2023

Gigi Becali este supărat pe jucătorii lui, după ce FCSB a obținut doar un egal pe terenul lui CFR Cluj, echipă implicată în lupta la titlu. Omul de afaceri și-a criticat fotbaliștii și a promis că săptămâna aceasta va merge în cantonament, ca să le bage în cap că sunt „cei mai buni”. Deian Sorescu și Andrei Cordea sunt oamenii care l-au nemulțumit cel mai mult.

Gigi Becali și-a criticat jucătorii, la finalul meciului CFR Cluj – FCSB 1-1

Gigi Becali este furios după meciul CFR Cluj – FCSB 1-1 și își acuză jucătorii că nu au avut curaj. Este convins că trupa lui Dan Petrescu a avut șanse să câștige confruntarea pentru că și-a construit mai multe ocazii și spune că dacă echipa pierde duelul cu Farul de etapa viitoare, de pe teren propriu, lupta la titlu s-a terminat.

„Dacă nu o bați pe Farul pe Arena Națională, atunci ce pretenții să ai? Stai acasă și îți vezi de treabă. Farul are un motivator, un stăpân care le spune că sunt cei mai buni. Nu știu ce le zice, dar le-a intrat în cap că sunt cei mai buni. Le zice: «Voi sunteți cei mai buni, voi sunteți cei mai buni».

Așa trebuie să mă duc și eu și să le spun, dar nu am timp. O să mă duc înainte de meci și o să le spun: «Bă, voi sunteți cei mai buni!». Ca să înțeleagă că sunt cei mai buni și să nu mai intre cu frică”, a spus Gigi Becali.

Cine l-a supărat cel mai tare pe Gigi Becali

În Gruia, Birligea a deschis scorul, dar FCSB a egalat prin Florinel Coman. Gigi Becali l-a lăudat pe „Mbappe”, dar a criticat dur doi jucători: David Miculescu și Andrei Cordea sunt fotbaliștii care l-au dezamăgit cel mai mult. David Miculescu este un transfer foarte scump și a fost adus de la UTA cu 1,7 milioane de euro.

„Singura noastră problemă e pe partea dreaptă acolo. Ce să faci… Ne gândim, să vedem, nu avem (n.r. – varianta pe placul său). L-am încercat şi pe Radaslavescu, dar să vedem ce facem pe partea dreaptă, că e praf pe partea dreaptă.

Avem doi din care nu facem unul: Miculescu şi Cordea. Îl bagi pe unul o repriză, îl bagi pe altul în a doua şi unul e varză şi unul e praf. Nu ştiu, nu ştiu. Ştiu eu? Îl întrebţi pe el de ce a căzut aşa. Cum să fii fotbalist şi după să nu mai fii? E praf definitiv, nu că…

În Miculescu încă am încredere, că e tânăr. El a mai mişcat, a mai avut ocazia, dar când a intrat Cordea varză, praf şi pulbere a fost”, a declarat Gigi Becali, a doua zi după remiza din Gruia dintre CFR Cluj şi FCSB.

După trei etape din play-off, Farul se află pe prima poziție, cu 39 de puncte. Locul doi este ocupat de CFR Cluj cu 35 de puncte, iar pe ultimul loc de podium se află FCSB, cu 34 de puncte.