Gigi Becali, ironizat de Neluțu Varga. „Lasă-l în pace, omul fură curent”. Patronul FCSB a fost avertizat că va fi dat în judecată

de: Sorin Barbu
29 08. 2023

Gigi Becali este ironizat de Neluțu Varga, după ce finanțatorul FCSB a spus că Istvan Kovacs ar avea legături cu șefii de la CFR și a vorbit chiar un apartament pe care arbitrul l-ar avea la Cluj. Patronul clubului din Ardeal și-a avertizat rivalul că va răspunde în instanța dacă mai continuă să facă astfel de acuzații.

Gigi Becali, ironizat de Neluțu Varga

Gigi Becali a stârnit valuri în fotbalul românesc, după ce scandalul care l-a făcut după meciul UTA – FCSB 2-1. Patronul roș-albaștrilor a spus că este convins că în spatele deciziilor „centralului” George Găman s-ar afla Istavan Kovacs, arbitrul FIFA care ar avea un interes personal ca CFR Cluj să câștige campionatul. Declarațiile omului de afaceri au ajuns în atenția comisiilor Federației Române de Fotbal, iar Răzvan Burleanu a spus că Gigi Becali va fi chemat la audieri. Neluțu Varga a reacționat și el după declarațiile din conferința de presă a finanțatorului FCSB.

„Aici la noi, în Ardeal, avem o vorbă când cineva spune numai prostii. Sună cam așa: «Lasă-l în pace, că omul fură curent!». Asta aș putea eu să-i transmit lui Gigi Becali, dar, ținând cont că între noi, cei care finanțăm fotbalul românesc, ar trebui să existe respect, mă abțin.

Sunt numai enormități ceea ce spune domnul Becali, numai prostii. Prima oară am zâmbit, după aceea, când a început lumea să mă sune, mi-am dat seama că e ceva serios și că dânsul chiar a dat acele declarații. Știți cum e, Gigi Becali glumește cam mult…”, a declarat Neluțu Varga.

Neluțu Varga vrea să-l dea în judecată pe Gigi Becali

Neluțu Varga este convins că declarațiile lui Gigi Becali afectează imaginea clubului CFR Cluj și și-a avertizat rivalul că se vor întâlni la tribunal, dacă nu se opresc atacurile.

„A spus niște enormități mai mari decât el și vreau să-l anunț oficial pe această cale că dacă va continua ne vom întâlni la tribunal și s-ar putea să-l coste daunele mai mult decât a băgat domnia sa în FCSB până acum!

Nu avem nicio treabă, nu există ceea ce spune domnul Becali. După cum bine știți, dânsul este specializat în valize și nu noi. În niciun caz eu! Vorbesc cel puțin de mandatul meu la CFR Cluj, de când sunt patron la această echipă.

Mi-e penibil puțin să stau să comentez astfel de declarații, sunt niște afirmații aiuritoare ale domnului Becali. Chiar îmi pare rău când văd asemenea lucruri și stau să mă gândesc care e adevărata sa față.

Când se bucura și îl lăuda după un meci direct cu noi pe Istvan Kovacs, ce bun arbitru e, ce român adevărat e, sau acum când spune că e vândut ungurilor. Că este killer-ul de casă al lui Neluțu Varga, că vrea să ajute CFR-ul să câștige titlul…

Atât vreau să îi mai transmit public domnului Becali: să se oprească! Nu există nici măcar 0,001% adevăr în ceea ce spune domnul Becali”, a spus Ioan Varga, potrivit Fanatik.

Patronul echipei CFR Cluj susține că nu-l cunoaște personal pe Istvan Kovacs, dar a spus că arbitrul nu a cumpărat niciun apartament de la firmele sale.