Gigi Becali iese la atac! Ce a putut spune despre Helmut Duckadam: ”Nu mă aşteptam”

Gigi Becali iese la atac! Ce a putut spune despre Helmut Duckadam: ”Nu mă aşteptam”
Gigi Becali, atac fin la adresa lui Helmut Duckadam

Gigi Becali a avut parte de o reacție dură la adresa lui Helmut Duckadam, după ce eroul de la Sevilla a demisionat de la FCSB, după ce a fost președinte de imagine al clubului sportiv timp de 10 ani. Motivul pentru care legendarul portar a plecat de la roș-albaștri. Latifundiarul din Pipera nu s-a abținut și a dat totul din casă.

Gigi Becali a luat foc la adresa lui Helmut Duckadam

După ce legendarul portar Helmut Duckadam a declarat că a fost adus de la FCSB deoarece reprezenta un nume important în istoria clubului la echipă, în perioada în care Gigi Becali a avut un conflict cu Victor Pițurcă, latifundiarul din Pipera nu s-a putut abține și a făcut declarații incredibile la adresa „eroului din Sevilla”.

În 2020, Helmut Duckadam și-a dat demisia din postul de președinte de imagine al FCSB, după ce Gigi Becali i-a micșorat salariul, ajungând să câștige suma de 2000 de lei. Patronul clubului roș-albaștrilor a intervenit la Digi Sport Special, unde a discutat despre această problemă.

Latifundiarul a lansat câteva atacuri fine la adresa fostului mare portar, spunându-le jurnaliștilor că nu se aștepta la Helmut Duckadam să recurgă la acest gest.

„Am mai văzut astăzi pe cineva acolo la voi, bine, voi oricum tot timpul aveți dreptate, celălalt n-are dreptate, care plătește operații, care dă vreo 350.000 de euro să stai acasă și după aia îl atacă pe Becali.

Că, vezi Doamne, l-am luat eu pe el că eram în război cu Pițurcă, păi ce treabă are? Eu dacă eram în război cu Pițurcă îl luam pe Duckadam vreodată? Așa a spus domnul Duckadam, nu mă așteptam vreodată.

Dacă-ți plătește omul operații, îți dă omul 350.000 de euro salarii, că atât i-am dat, în nu știu câți ani, că atât i-am dat, stând acasă, și tu vii la televizor. Nu m-așteptam, el era un om echilibrat, era un om cuminte”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport Special.

„Vreau să-l acuz, fără să se supere, de minciună!”

De asemenea, Gigi Becali l-a mustrat pe eroul de la Sevilla, amintindu-i că i-ar fi plătit 350.000 de euro în anii în care a fost la FCSB, deși Duckadam nu s-ar fi prezentat foarte mult la birou.

„Nu fac niciun fel de acuză la adresa lui, doar spun adevărul. A început din august 2010 la noi, a luat 2.500 pe lună, deci în 10 ani a câștigat de la mine 300.000 de euro de la mine nevenind cam niciodată, nu prea a venit, adică a venit de câteva ori.

Eu i-am spus: te rog, du-te să te ocupi de portari, ai mână liberă. Dar nu s-a dus. Eu spun adevărul. Vreau să-l acuz, fără să se supere, de minciună. El a spus că nu a fost niciodată invitat la deplasările din străinătate.

El a fost la 26 de deplasări, dar nu a vrut el să meargă. Vi le dau pe o foaie. Duckadam a câştigat din 2010 până azi 300.000 de euro de la mine, fără să lucreze nimic.”, a completat latifundiarul din Pipera.