Gigi Becali, dat de gol de Dumitru Dragomir. Pe cine îngrijește latifundiarul în palatul său: „Vă jur! Vă dau cuvântul meu de cinste”

Gigi Becali, dat de gol de Dumitru Dragomir. Pe cine îngrijește latifundiarul în palatul său: „Vă jur! Vă dau cuvântul meu de cinste”
Pe cine îngrijește Gigi Becali în palatul său

Gigi Becali nu încetează să ne impresioneze cu gesturile sale extrem de frumoase față de semenii săi mai puțin norocoși. Cu puțin timp în urmă, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a dezvăluit șocul pe care l-a avut atunci când a ajuns în casa patronului FCSB. Acesta a explicat cu lux de amănunte pe cine a văzut în palatul de lângă Guvern, iar pentru a fi mai credibil, și-a dat cuvântul de onoare.

Gigi Becali impresionează din nou

Faptul că Gigi Becali este o persoană extrem de credincioasă nu mai este de mirare, așa cum nici caracterul său altruist nu mai surprinde pe nimeni, milioane de români apreciindu-l pentru dărnicia sa.

Patronul de la FCSB este unul dintre românii care a ajutat cei mai mulți oameni nevoiași, dar și spitale, biserici și persoane dragi, atunci când au avut nevoie. O mărturisire făcută de Dumitru Dragomir despre prietenul său îl aduce din nou pe Gigi Becali în atenția publicului, milioane de români fiind impresionați de mărinimia și bunătatea celebrului milionar.

„Bă, mă duc la el să cumpăr pământ. Avea pe masă un teanc de bani. Văd doi preoți care coborau pe scară. Știți, domnule Becali, am stat două săptămâni, acum mă simt sănătos. Vă mulțumesc mult, acum sunt sănătos! ” și-a început Mitică Dragomir povestea.

Palatul lui Gigi Becali, ransformat în spital Covid-19

Cu câteva ore în urmă, fostul șef LPF a povestit cu cine s-a întâlnit pe holuri atunci când a ajuns în palatul lui Gigi Becali pentru a încheia o afacere cu acesta. Potrivit dezvăluirilor lui Mitică Dragomir, patronul FCSB a găzduit la etajul palatului său mai mulți popi și măicuțe infectate cu Covid-19, care s-au tratat timp de mai multe săptămâni până la vindecarea completă.

„Eu mă uitam la ei. Și îl întreabă Gigi Becali: Părinte ai nevoie de bani? Ai bani? N-a terminat fraza. I-a dat o mie, apoi i-a mai dat o mie. I-a dat două mii unui preot. Eu îl întreb: Băi, Gigi, ce e cu popii ăștia aici? Și el zice, băi, vorbește frumos, n-ai voie să înjuri!

Sus, la etaj, sunt nu știu câte măicuțe, într-o parte, și alți 14 preoți bolnavi în altă parte. Vă jur! În palat, vă dau cuvântul meu de cinste, de onoare și de om. La el în palat avea măicuțe bolnave și preoți care stăteau de două luni cu tratament acolo, în palat”, a povestit Dumitru Dragomir la Realitatea PLUS.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI