Gigi Becali dă lovitura anului! Boom financiar de 10 milioane de euro

Gigi Becali este aproape să dea mare lovitura a lui 2020, chiar și în această situație de criză la nivel mondial. Recunoscut pentru mutările impresionante pe care le face, latifundiarul din Pipera va încasa 10 milioane de euro.

Gigi Becali dă lovitura anului! Boom financiar

Presa din Turcia a anunțat în această dimineață că Gigi Becali îl va vinde pe Florinel Coman la Galatasaray, acesta fiind dorit insistent de antrenorul Fatih Terim. Până acum, tânărul jucător al lui FCSB a mai avut oferte din SUA și din Portugalia, considerate insuficiente de Becali.

Acum, totul pare să se fi schimbat! Patronul lui FCSB a anunțat că îl va vinde pe Florinel Coman pentru 7 sau 8 milioane de euro în pandemie, urmând ca prețul să crească după reluarea campionatelor chiar și la 15 milioane. Iar oferta făcută de Galatasaray l-a mulțumit pe Becali.

Presa internațională notează dorința expresă a tehnicianului turc de a-l aduce și de a face un efort financiar consistent pentru aceasta, de 10 milioane de euro, într-o perioadă în care mutările de jucători întârzie să apară.

Florinel Coman este „perla” lui Becali

Gigi Becali a plătit o sumă record pentru fotbalul românesc în dorința de a-l aduce la FCSB de la Viitorul lui Gică Hagi, nu mai puțin de 3 milioane de euro. Coman, ajuns la 22 de ani, a confirmat investiția, a devenit om de bază în echipă și a fost și convocat la echipa națională.

De-a lungul timpului, Gigi Becali a arătat că are ochi la transferuri, chiar dacă s-a și păcălit de multe ori. L-a vândut pe Vlad Chiricheș la Tottenham pentru 8.5 milioane de euro, apoi pe Gardoș la Southampton pentru 6 milioane, în timp ce mutarea lui Nicolae Stanciu la Anderlecht i-a adus lui Becali 9 milioane de euro, cea mai mare sumă dintr-un singur transfer. În aceste condiții, transferul de 10 milioane de euro al lui Coman va fi cel mai mare din fotbalul românesc.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI