Gigi Becali, adus cu mandat la Tribunal. Decizie de ultimă oră a instanței

Gigi Becali, adus cu mandat la Tribunal. Decizie de ultimă oră a instanței
Gigi Becali, adus cu mandat la Tribunal. Decizie de ultimă oră a instanței. Sursa foto: prosport.ro

Gigi Becali și Valeriu Argăseală vor fi aduși cu mandat de aducere la Tribunal după ce au lipsit la termenul dintr-un proces care a fost programat joi, 11 iunie, la orele 13:00.  Instanța a decis amânarea termenului pe 17 iunie.

Gigi Becali va fi adus cu mandat la Tribunal. Decizia de ultimă oră a judecătorilor

Gigi Becali și Valeriu Argăseală au lipsit de la un proces la care trebuiau să fie prezenți, astfel că instanța a dispus amânarea termenului pe 17 iunie, iar cei doi vor fi aduși la tribunal cu mandat de aducere.

Ședința din 11.06.2020, ora: 13:00, la completul: C.4ap(i) 
Soluția pe scurt: Termen 17 iunie 2020, ora 13:00 pentru a se cita cu mandat de aducere martorii Argăseala Valeriu și George Becali„, se arată în decizia instanței.

Gigi Becali și Valeriu Argăseală vor fi aduși cu mandat de aducere la Tribunal
Gigi Becali și Valeriu Argăseală vor fi aduși cu mandat de aducere la Tribunal. Sursa foto: realitateasportiva.ro

Stelei i-a fost teamă că va fi pusă la plată

La câteva luni după transferul lui Mihai Costea de la Craiova la Steaua, s-a luat decizia dezafilierii Craiovei. Astfel, jucătorii echipei Craiova, inclusiv Mihai Costea, au fost declaraţi liberi de contract. Steaua nu l-a legitimat pe Mihai Costea din postura de liber de contract, de frică să nu fie nevoită să plătească retroactiv un prejudiciu echipei Craiova, care a dat în judecată Federația la momentul respectiv.

La începutul lunii iunie 2020, judecătorii au decis, într-un alt proces, că echipa lui Adrian Mititelu, din Liga 3, nu mai are dreptul să folosească numele de Universitatea Craiova.

Gigi Becali are calitate de martor în proces

În procesul transferului fotbalistului Mihai Costea, Gigi Becali și Valeriu Argăseală au fost citați în calitate de martori, în timp ce Adrian Mititelu este cercetat pentru evaziune fiscală. În proces, alături de Adrian Mititelu mai este citat și Gigel Preoteasa, secretarul de atunci al clubului oltean.

Mutarea a avut loc în luna ianuarie a anjului 2011, însă la acea vreme tot lotul de 39 de jucători ai lui Adrian Mititelu se afla sub un sechestru pus de ANAF, din cauza datoriilor către bugetul statului. Procesul lui Adrian Mititelu în acest caz a debutat în anul 2016. În schimbul atacantului Mihai Costea, Gigi Becali a plătit 1,4 milioane de euro pentru 60% din drepturile sale federative. Fotbalistul Mihai Costea a plecat de la Steaua în anul 2015, după ce a fost declarat liber de contract.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI