Gigi Becali a făcut o criză de nervi după evoluția FCSB-ului de la Sofia: ”El se crede la circ”

de: Beatrice Dumitru
26 07. 2023

FCSB a câștigat la limită partida cu CSKA 1948 Sofia, 1-0, după golul marcat de Florinel Coman, și este favorită la calificarea în turul trei preliminar din Conference League. Gigi Becali, extrem de nervos, și-a taxat dur fotbaliștii după evoluția de la Sofia. Acesta a spus că nu mai crede în calificarea în grupele competiției.

”Jucătorii se dau șmecheri”

FCSB este la un meci de calificarea în turul trei preliminar din Conference League, după ce a câștigat la Sofia, cu CSKA 1948, datorită golulul înscris de Florinel Coman, în minutul 28 al partidei. Gigi Becali nu a fost mulțumit și a făcut o criză de nervi după meci, atacând dur jucătorii.

Gigi Becali a taxat evoluția echipei sale, mai ales din repriza a doua, și l-a desființat pe Tavi Popescu, despre care a spus că se crede la circ. Nu l-a iertat nici pe David Miculescu, adus de la Arad pentru 1,7 milioane de euro.

Tavi Popescu a fost criticat de Gigi Becali.

”Te domină echipe mici, nu ai voie, nu există așa ceva. Greșeli multe, Tavi Popescu parcă nu știu ce s-a întâmplat cu el. David Miculescu dădea pase la adversari, Crețu dădea assist pentru ei. Nu pot să îmi dau seama, nu înțeleg cum se poate întâmpla așa ceva. Azi am jucat cu o echipă care nu știe să dea gol. Cu danezii dacă jucăm așa, ne spulberă.
Jucătorii se dau șmecheri, ei se cred fotbaliști. Am văzut asta la Tavi Popescu, el se crede la circ. Joacă, mă, fotbal, el joacă la mișto. Aici e joc bărbătesc! Dacă nu e Djokovic avem mereu probleme? Să ne scoată el mereu?”, a declarat Gigi Becali la Orange Sport.

Pe cine a lăudat Gigi Becali

Patronul FCSB-ul a afirmat că nu mai crede în calificarea în grupele Conference League, unde își dorește să ajungă pentru câștigurile financiare.

Nu am nicio perspectivă la calificarea în grupe. Nu există nicio perspectivă cu echipa asta! Nu avem valoare de calificare. Poate vine acum Chiricheș, revine Djokovic, dar nu știu. Noi un meci mai jucăm în Europa, suntem scoși cu jocul ăsta!”, a adăugat Gigi Becali pentru sursa citată.

Gigi Becali a avut și doi remarcați după partida de la Sofia. Dawa, despre care a spus că a început să joace, și Florinel Coman care a fost ”la fel de bun ca de obicei”.

Returul dintre FCSB și CSKA 1948 Sofia se va desfășura săptămâna viitoare, pe 3 august, pe stadionul ”Arcul de Triumf”, fără spectatori.