Gigi Becali a făcut „iureș” la televizor și a dat de pământ cu strategia lui Nicolae Dică. „Joci la Real Madrid acasă să dai mingea așa, mă, nebunule?”

de: Sorin Barbu
03 10. 2022

Gigi Becali a lansat un nou atac după meciul FCSB – FC Argeș 3-2. Patronul nu este mulțumit de jocul echipei și i-a transmis antrenorului că trebuie să schimbe din nou strategia. Omul de afaceri s-a enervat în direct și a spus că se teme că formația lui ar putea să piardă locul de play-off.

Gigi Becali, nou atac la adresa lui Nicolae Dică

Gigi Becali își critică de câteva ore bune antrenorii și jucătorii. Prima oară a ieșit la atac duminică noapte, după ce FCSB a câștigat cu mari emoții duelul cu FC Argeș, scor 3-2. Omul de afaceri nu s-a liniștit, iar luni dimineață a luat-o de la capăt. Este supărat că echipa lui Nicolae Dică a câștigat greu în minutul 87, în urma golului înscris de Andrei Cordea.

„Eu am ales ce-i bun, am dat afară ce-i prost. Dacă am luat crema fotbalului și am dat milioane, joacă, bă fotbal. Așteptăm ca Tamm să-i dea lui Compagno mingea, mă? Nu, mă, jucăm cu Olaru și Edjouma, mă, să i-o dea să dea gol. Vine mingea și dai bufa, aici ești la Steaua (n.r. FCSB), mă, ți-e frică de Argeș?

La ce ai 15.000 salariu, 20.000? Pasează, mă, mingea, mă! Că vine ăla de la FC Argeș iar la tine. Ai văzut la Manchester City, țaca-paca-țaca-paca. Vine, se demarcă, pasează, pleacă mai departe. Echipa noastră e lungă, dar trebuie să fie scurtă”, a declarat Gigi Becali la Sport Arena.

Patronul FCSB a investit în această campanie de transferuri cinci milioane de euro. Echipa s-a calificat în grupele Europa Conference League, dar în campionat se află doar pe locul 13, cu doar 11 puncte.

„Cum să ajungi să ai 11 puncte? Joci cu Petrolul acum, dacă te bate Petrolul, uiți de play-off. Apoi cu Sepsi, dacă faci egal, gata cu play-off-ul.

Problema mea e play-off-ul și echipa nu pasează. Pasează, mă mingea, joci la Real acasă să dai mingea așa, mă, nebunule? Unde te crezi, mă? Aici e Steaua, mă!”, a mai spus Gigi Becali, la Pro Arena.

FCSB se află la șapte puncte de locul de play-off și mai are și două restanțe.