Gigi Becali a făcut anunțul crunt pentru FCSB. Amenințări grave, ce se poate întâmpla la echipă

Gigi Becali a făcut anunțul crunt pentru FCSB. Amenințări grave, ce se poate întâmpla la echipă
Patronul echipei i-a pus pe bară pe doi titulari

Gigi Becali face declarații tranșante despre FCSB. El a amenințat că se pot întâmpla lucruri grave la echipă.

Gigi Becali e foc și pară! Latifundiarul din Pipera face declarații scandaloase și amenință FCSB că urmează o perioadă în care se pot lua decizii radicale.

Patronul FCSB spune că e gata să renunțe la afacerea pe care o are de peste un deceniu, dacă nu câștigă campionatul de fotbal.

Gigi Becali tună și fulgeră. Ce amenințări a făcut

În plus, doi jucători au fost puși pe liber. Este vorba despre Alexandru Crețu și Iulian Cristea.

„În primul rând, fundaşii centrali. Adică nu avem. Nu avem fundaşi centrali, o să vină, probabil, Miron, şi o să avem fundaşi centrali.

În al doilea rând, am greşit la schimbări. Eu am greşit. L-am schimbat pe Olaru, care cât de cât juca fotbal, şi l-am băgat pe unul care nu ştiu ce e, dar numai fotbalist nu mai e. Coman, iar, nu ştiu ce-i cu el.

Dacă o să fie aşa, probabil o să îmbătrânească pe aici, prin România. Pe noi ne-a bătut Creţu. O să-i spun să-şi caute echipă, îi dau şi 100.000 de euro.

Numai pasă la ei, pasă la ei, mai dai şi autogol. Mai e timp de transferat. Du-te şi la revedere. L-am luat liber, îi dau bani şi-l las şi liber. Şi pe Creţu şi pe Cristea îi las liberi, gata!”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Gigi Becali e gata să vândă FCSB?

Totodată, latifundiarul din Pipera spune că dacă FCSB nu câștigă campionatul, se va lăsa de fotbal definitiv.

„Dacă nu iau campionatul, o să ia cineva, ce vrea, pentru că eu mă las de fotbal! Este o afacere pe care nu mai vreau să o ţin, dacă nu este afacere.

Dacă nu iau campioantul, pac, la revedere!. La ce am eu acum, trebuie sa dea cel care vrea să cumpere 40-50 de milioane de euro pe echipă.

Dar, cine să dea banii ăstia? Vând jucatorii unu câte unul si gata. Dacă am cum.Pentru că la cum se prezintă acum, nu ştiu pe cine mai vând”, a menţionat Becali.

Fc Rapid a bătut duminică FCSB cu 1-0 în etapa a V a Ligii 1. Partida a fost presărată cu scandaluri, atmosferă tensionată și lozinici rasiste.

În urma meciului, lider în clasament este CFR Cluj, cu 15 puncte, urmată de Rapid cu 13 puncte, FC Botoșani, 10 puncte, FCSB, Farul Constanța și UTA, cu câte 8 puncte fiecare.

Urmăriți Playtech.ro și pe