Gigi Becali a dezvăluit de ce Dan Petrescu nu va antrena FCSB. „La mine nici ciobanii nu fac așa ceva”

de: Sorin Barbu
24 08. 2022

Gigi Becali a decis că nu va colabora niciodată cu Dan Petrescu! Patronului FCSB nu-i place comportamentul „Bursucului”, antrenorul de numele căruia se leagă ultimele cinci titluri consecutive ale formației ardelene. Omul de afaceri a decis din nou să se retragă din viața publică. A făcut acest anunț cu puține ore înaintea returului cu Viking.

Gigi Becali îi dă „interzis” lui Dan Petrescu la FCSB

Gigi Becali și-a ales în ultimii ani doar antrenori fără experiență și CV pe care să-i poată domina și cărora să le poată impune deciziile lui legate de echipa de start și schimbările de la echipă. Așa se face că pe banca formației FCSB au stat Bogdan Argeș Vintilă și Dinu Todoran, tehnicieni care i-au respectat cu sfințenie ordinele. Acum lucrează a doua oară cu Nicolae Dică și i-a promis că 15 etape nu se va implica la echipă.

Finanțatorului clubului, fanii i-au reproșat mereu că nu aduce un antrenor „cu nume”. Unul dintre exemple este Dan Petrescu, tehnicianul care a contribuit la ultimele cinci titluri din istoria lui CFR Cluj.

„Nu, Petrescu nu… (n.r. – nu o va antrena niciodată pe FCSB). Dacă vrei să lucrezi la mine trebuie să nu înjuri, să nu jignești. La mine în curte, ca să vă dați seama, ciobanii pe care îi aveam nu aveau voie să fumeze sau să înjure. Nici pe câmp unde am stâna nu le dau voie să fumeze și să înjure.

N-ai voie să fumezi și să înjuri dacă lucrezi la Becali. Ciobanii nu au permisiunea să fie jigniți oamenii. Eu iubesc foarte mult oamenii și mă doare inima când aud că sunt jigniți. E adevărat că și eu am jignit, dar nu am jignit oameni săraci sau oameni simpli. Eu i-am jignit pe cei bogați”, a spus Gigi Becali pentru sptfm.ro.

Gigi Becali se retrage din viața publică. Nu este prima oară când face acest anunț

Gigi Becali plănuiește să se călugărească, cel puțin așa a declarat într-un interviu. Omul de afaceri a decis să se retragă din viața publică și să nu mai apară în emisiunile tv sau să mai dea interviuri.

„Vreau să mă retrag pentru că nu-mi folosește la nimic viața publică. La ce îmi folosește? Ce vorbesc bine, este în regulă pentru că îi place lui Dumnezeu, însă poți să vorbești și ceva rău, și este în dreptul meu la cele rele și nu vrea să mai fac la cele rele. Eu o să critic, o să judec, o să jignesc, o să supăr pe cineva, atunci dacă nu vorbesc, cu siguranță nu mai supăr pe nimeni”, a mai spus Gigi Becali.

Patronul FCSB este convins că echipa lui va trece de Viking și se va califica în grupele Europa Conference League. Partida este programată joi de la ora 20.00.