Gigi Becali a confirmat că Nicolae Dică și-a dat demisia după meciul FCSB – UTA, din campionat. „Ce rost mai are să vorbim de el?”

de: Sorin Barbu
21 10. 2022

Situația la FSCB este foarte tensionată. Contestat de fani la „dubla” rușinoasă cu Silkeborg, din grupele Europa Conference League, Nicolae Dică a răbufnit și și-a dat demisia după victoria din campionat cu UTA. Vestea a fost confirmată chiar de Gigi Becali.

Gigi Becali a dezvăluit care a fost meciul la finalul căruia Nicolae Dică și-a dat demisia

Nicolae Dică este sub presiune la FCSB. Fanii l-au fluierat, Gigi Becali îl critică, iar Mihai Stoica a dezvăluit că jucătorii nu îl ascultă. Antrenorul a răbufnit după meci câștigat, iar patronul a dezvăluit că a vrut să plece la finalul duelului cu UTA, din campionat, deși FCSB reușise al treilea succes consecutiv.

„Dică a vrut să plece după meciul cu UTA. Nu știu de ce. I-am luat-o înainte, l-am sunat și i-am spus: «Termină cu prostiile astea. Revino-ți. Nu ai cum să pleci acum». I-am zis că o să fie bine. Ce rost are să mai vorbim de Dică? Până în vară rămâne! N-am plecat când a pierdut cu 10-0 și pleacă atunci când are trei victorii la rând? Suntem în play-off, n-o să fie probleme”, a declarat Gigi Becali.

FCSB se află pe locul 7 în prima ligă la două puncte de locul de play-off, iar etapa următoare înfruntă Sepsi. Gigi Becali a găsit un intrus în primele șase poziții și știe trebuie să doboare echipa lui Nicolae Dică.

„Să spunem, ipotetic, că rămâne Sepsi, dar nu poți să spui că n-o depășești pe Hermannstadt. Dacă nu poți să o depășești, nu meriți și du-te în divizia B, lasă-te de fotbal. Ce mai cauți la fotbal? Mai sunt 18 meciuri”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Nicolae Dică are tot mai mari probleme la FCSB. Dumitru Dragomir este convins că Gigi Becali o să-l dea afară

Basarab Panduru a dezvăluit de ce a vrut să plece de Nicolae Dică de la FCSB

Basarab Panduru a fost primul care a înțeles perfect situația și a dezvăluit de ce a vrut să plece Nicolae Dică, la finalul unei întâlniri pe care a câștigat-o. Gigi Becali i-a promis că-i dă „mână liberă” la echipă, dar la confruntarea cu UTA, din campionat, a dat ordin să intre Răzvan Oaidă în locul lui Billel Omrani.

„E pe principiul FCSB-ului schimbarea asta? Ţi s-a impus ceva, te-a deranjat ceva? Eu întreb dacă s-ar putea ca demisia să fi plecat de la schimbarea asta. Niciodată nu s-a produs schimbarea asta aşa de devreme.

Faci schimbarea asta în minutul 55, la 1-0? Când câştigi şi vrei să-ţi dai demisia, ceva te-a deranjat. Undeva, ceva este, că noi nu ştim ce au discutat ei”, a declarat Panduru, la Orange Tv.

FCSB are 17 puncte și se află pe locul 7 în prima ligă având și două restanțe. Etapa următoare înfruntă Sepsi în deplasare.