Gică Hagi, strigăt de disperare în fotbalul românesc! Mesajul transmis autorităților

Gică Hagi a avut multe intervenții în ultimii ani pentru autoritățile din țară în care a spus că fotbalul românesc este într-o situație dificilă, iar acum susține că ne putem salva.

Gică Hagi, strigăt de disperare în fotbalul românesc!

„Regele” este nemulțumit de situația actuală din România și dorește ca reprezentanți ai cluburilor din Liga 1 și Ministerul Sportului să se unească și să meargă în Guvern pentru a stabili soluțiile salvatoare. „Primul lucru, trebuie să se ducă la Ministrul Sportului. Apoi, de la el de la birou, să se ducă la Guvern, împreună (n.r. – cu Gino Iorgulescu şi Răzvan Burleanu)! Sportul românesc, împreună!

E un segment social al României, o formă de a educa, de a dezvolta, de a descoperi campioni, care să muncească pentru România, acesta este obiectivul, să-i descoperim. De la 7 ani, de la 4 ani, la 18 ani, ce înseamnă centre juniori, formarea, apoi competiţia unde îi educi, să se lupte cu cei mai buni. Nu o să facem? O să vedeţi că nu o să meargă. Dacă se face acest lucru, Gică Hagi vă garantează că o să devenim competitivi”, a mărturisit antrenorul Viitorului pentru Telekomsport.

Generația de Aur poate fi depășită

Generația condusă în teren de Gică Hagi, care a ajuns până în sferturi la Campionatul Mondial din 1994 și care a fost extrem de aproape de semifinale, poate fi depășită chiar de către tinerii care au impresionat anul trecut la Euro. Ianis Hagi, Ionuț Radu și George Pușcaș sunt vârfurile de lance ai noii generații, iar Hagi susține că pot ajunge foarte mari:

„În fotbal, 100%, o cunosc, cum punem untul pe pâine, cunosc tot, o facem 100%, o să fie mai buni ca noi, aceşti copii de U21 o să fie mai buni ca noi, cu cei din spatele lor, care sunt mai mici şi nu-i vedeţi. Cei care muncesc, doar ăia îi văd”, a concluzionat cel mai mare fotbalist din istoria României.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI