Gianina din Las Fierbinți, ipostază provocatoare pe Instagram. Ce mesaj i-a trimis colegul ei din serialul PRO TV

Gianina din Las Fierbinți, ipostază provocatoare pe Instagram. Ce mesaj i-a trimis colegul ei din serialul PRO TV
Gianina din Las Fierbinți, ipostază provocatoare pe Instagram. Ce mesaj i-a trimis colegul ei din serialul PRO TV, după ce a văzut imaginea. Foto

Gianina din ”Las Fierbinți” nu este atât cea mai curtată femeie din tot satul, ci este și extrem de urmărită în social media. Anca Dumitra s-a fotografiat într-o ipostază absolut răvășitoare.

Gianina din Las Fierbinți, ipostază provocatoare pe Instagram

Una dintre cele mai frumoase actrițe din țara noastră, Anca Dumitra se bucură de zeci de mii de fani pe Instagram. Postările sale sunt foarte apreciate de către internauți. Astfel că, în urmă cu mai puțin 24 de ore, Gianina din ”Las Fierbinți” a postat o imagine în care este extrem de provocatoare, acoperindu-și corpul doar cu o pălărie.

Imaginea a strâns imediat peste 6000 de like-uri și zeci de comentarii, unul dintre cei care au comentat fiind chiar Mihai Bobonete alias ”Bobiță” din ”Las Fierbinți”. „Ce frumi ești, cole”, i-a transmis Bobonete, iar Anca Dumitra i-a răspuns printr-o inimioară.

Ce nu-i place la Gianina

Anca Dumitra s-a născut în Craiova, dar trăiește în București încă din anul 2006, de când a intrat la facultatea de actorie. S-a remarcat îndeosebi prin intermediul serialului în care joacă, și anume ”Las Fierbinți”, dar afirmă că nu stat deloc degeaba în așteptarea celebrității. Anca Dumitra a făcut vreme de patru ani balet, și-a încercat norocul în modelling și a început să activeze în piese de teatru încă din perioada liceului. Apoi, aceasta a apărut în scurtmetraje studențești și în lungmetrajul ”Copilăria lui Icar”.

Anca Dumitra a afirmat că rolul Gianinei din ”Las Fierbinți” este mereu o provocare pentru ea, deoarece e greu să interpretezi o tânără: “în totalitate naivă, credulă până la idioțenie”, însă serialul în sine e o distracție pentru toți actorii.

Ce nu-i mai place Ancăi Dumitra la rolul Gianinei? „Acei colanți desăvârșiți în toate culorile curcubeului – nu cred că o să mă vezi prea curând (cu ei)…“„Și așa o să-ți răspund – că n-am mai avut timp să mă schimb la filmări!“, a declarat Anca Dumitra.