Gianina din Las Fierbinți e ca o povară pentru Anca Dumitra. Ce pățește când merge la castinguri

Gianina din Las Fierbinți e ca o povară pentru Anca Dumitra. Ce pățește când merge la castinguri
Gianina din Las Fierbinți e ca o povară pentru Anca Dumitra

Serialul de comedie românesc ”Las Fierbinți”, care a debutat pe Pro TV la data de 1 februarie 2012 a ajuns în inimile oamenilor. Cu toate acestea, nu toți actorii s-au bucurat de realul succes atins de serie, iar printre ei se numără și Anca Dumitra, care interpretează rolul Gianinei.

Gianina din ”Las Fierbinți” e ca o povară pentru Anca Dumitra

Serialul de comedie ”Las Fierbinți” a adunat, din 2012, mulți ochi aproape de televizoare în jurul orelor difuzării. Românii au fost surprinși plăcut de tabloul creionat în serial, de spiritul pur românesc și comportamentele societății descrise excelent. Actorii, numai unul și unul, au ajuns la sufletele românilor prin interpretarea personajelor; unor personaje în care fiecare dintre noi s-ar putea regăsi. Printre cei pentru care rolul a fost o povară, însă, se numără Anca Dumitra sau, după cum o cunoaște lumea peste tot deja, Gianina.

Gianina din Las Fierbinți e ca o povară pentru Anca Dumitra. Ce pățește când merge la castinguri
Producătorii de filme o văd talentată la comedie, fără să îi mai dea șansa să arate că poate face și dramă

Ea joacă rolul unei fiice de fost primar, Mitică Coman, este o fată naivă, dar fâșneață și care minte pentru a scăpa din încurcăturile în care se bagă singură. Dorește cu ardoare să fie admirată de toți băieții din sat și să semene cu starurile pe care le vede la televizor. Problema Ancăi Dumitra este că rolul din ”Las Fierbinți” a acaparat-o în așa fel încât, la castinguri, producătorii de filme o văd talentată la comedie, fără să îi mai dea șansa să arate că poate să facă și dramă la același nivel.

În țară proiectele nu vin ușor, nu am fost chemată la nici un casting de lungmetraj. Iar când au mai fost mici lucruri, le-am cam simțit că vin direct pentru mine și am acceptat imediat să fac parte din distribuție”, a povestit Anca Dumitra la ”Interviurile Libertatea”. Cu toate acestea, bine că există producători peste hotare care nu au aceleași rețineri în a o distribui pe Anca în roluri profunde. Anul precedent, ea a jucat într-o producție BBC rolul unei femei din România care este rapită, în Londra, ajungând să fie traficată în Irlanda și folosită sexual în diverse bordeluri.