Giani Kiriță, scandal uriaș cu șefii de la Antene. Nu i-a mai suportat, a răbufnit total

de: Ștefan R. Apostol
05 01. 2021

În ultima vreme, celebrul Giani Kiriță a putut fi văzut la Antena Stars, într-un reality-show. Numai că, spun surse apropiate, vedeta ar fi ajuns la cuțite cu oficialii postului. Aceleași surse spun că la începutul de an ar fi încheiat colaborarea.

Giani Kiriță și-a luat la revedere de la Antena Stars

Pentru o bună bucată de vreme, telespectatorii Antena Stars, l-au putut urmări pe Giani Kiriță într-un reality-show. Telespectatorii au putut să vadă viața de zi cu zi a fostul star de la Dinamo București. Dar, se pare că începutul de an a generat și primul scandal în media românească. Surse apropiate vedetei au declarat celor de la Canca.ro, că cel care ar fi pus punct contractului ar fi chiar Giani Kiriță.

Decizia ar fi venit chiar la începutul de an 2021, în urma unor neînțelegeri cu producătorii show-ului. Se pare că noile idei de dezvoltare a producției, venite din partea oficialilor Antena Stars, nu au fost pe placul lui Giani Kiriță, astfel că pe întâi ianuarie acesta a decis să rupă definitv colaborarea cu postul în cauză.

Fanii show-ului deja aflaseră de la fosta vedetă a clubului din Ștefan cel Mare despre intenția acestuia de a se retrage din showbiz-ul românesc.

Visul de a reveni în fotbal, ca antrenor

Recent Giani Kiriță a vorbit despre dorința de a se întoarce în fotbal, dar, posibil, din postura de antrenor. Acest lucru l-a declarat public recent, iar fanii lui au reacționat imediat. Fanii acestuia au fost alături de el, chiar îmbărbătându-l pe Giani să facă pasul.

Deocamdată, în proiectul ăsta al lui Dinamo nu am reuşit. Poate că e mai bine aşa. Îmi doresc din suflet uşor, uşor să fac pasul spre antrenorat. Mă uit la meciuri, vreau să renunţ la televiziune, dar trebuie să o iau de jos, să reintru în fenomen şi atunci automat o să îmi pun şi eu cunoştinţele în valoare, tot ce am învăţat ca fotbalist, antrenorii pe care i-am avut, îţi dai seama că asta nu se uită niciodată, sunt stocate aici undeva.

Cu siguranţă că voi fi un antrenor care va trăi la cote maxime absolut orice meci, dar important e să fac pasul şi atunci o să vedeţi voi ce fel de antrenor sunt. Mă văd în primul rând antrenând şi pe urmă îţi dai seama, ca orice jucător, am două obiective mari în viaţa mea, să antrenez Dinamo şi Bursaspor.”, declara Giani Kiriță.

Dacă va reveni ca antrenor în fotbalul românesc sau nu, rămâne de văzut. Cert este că fanii nu îl vor mai revedea la Antena Stars în acest an.