Gheorghe Turda, reacție în premieră. A spus totul despre relația cu Nicoleta Voicu

de: Andrei Simion
22 07. 2020

O altă relație parcă desprinsă din filmele mai siropoase a fost, și încă mai ține titlurile ziarelor, relația lui Gheroghe Turda cu mai tânăra parteneră, Nicoleta Voicu. De aproape un an de zile s-au despărțit, dar la un moment au revenit asupra decizie. Acum, conform surselor apropiate celor doi, s-ar fi certat iar și nu ar mai exista șanse să se împace.

Gheorghe Turda, reacție în premieră, după ultima apariție a Nicoletei la TV

După ce, acum un an, celebrul solist de muzică populară anunța despărțirea de tânăra Nicoleta Voicu, și după ce Nicoleta, în încercarea ei disperată de a-l recâștiga, îi compunea poezii erotice, acum lucrurile pare-se că nu mai au cale de întoarcere.

Nicoleta anunța acum vreo câteva luni că s-ar fi împăcat, ba mai mult de-atât, Gheorghe Turda i-ar fi dat și inelul, dar după ceva timp tânăra a început să aibe suspiciuni că ar fi înșelată.Tânăra spune că  au existat momente în care i-a sunat telefonul și a refuzat să răspundă, fapt ce i-a ridicat mari semne de întrebare.

”În momentul în care urc la tine în mașină, îți sună telefonul și tu nu răspunzi, se ridică semne de întrebare. Când am rămas într-una din seri la el, eram inabordabilă, nu-i mergea cu mine și îl văd că dispare din bucătărie. Apoi, după câteva minute vine și scoate ceva din buzunar, o cutiuță, din care a răsărit un inel care reprezenta o astfel de împăcare.

Gheorghe Turda, reacție în premieră. A spus totul despre relația cu Nicoleta Voicu

Am acceptat inelul, am rămas la el în seara respectivă și într-un moment de liniște a zis așa „Știi ce mi-aș dori, dar să nu dai în presă. Să gravezi data ta de naștere și inițialele numelui meu.’ Parcă eram într-un film. I-am zis că mergem, că facem. M-a surprins puțin. În spatele meu este tot timpul el, nu pot să scap de el, niciodată.”, povestea Nicoleta Voicu la TV.

A spus totul despre relația cu Nicoleta Voicu

Se pare că aceste declarații ale tinerei l-au deranjat foarte tare pe celebrul solist, acesta luând hotărârea de a se separa definitv de mai-tânăra lui parteneră de viață, povestind la Antena Stars despre decizie și motivația acesteia.

”Deci ea a făcut o remediere a relațiilor, dar într-un cuvânt nu se poate, pentru că nu se poate. Altceva nu mai am ce să declar. Eu nu am timp de ale mele probleme, mai ales de ale altora. Exclus, îmi bagă mie cuvintele în gură, când nu sunt ale mele cuvintele de genul. Deocamdată să stea potolită acolo. Când Gheorghe Turda spune nu, nu rămâne.”, a spus tranșant Gheorghe Turda la Antena Stars.