Gheorghe Turda, reacție emoționantă despre fosta soție. I-a lăsat fără cuvinte pe toți

Ce spune Gheorghe Turda despre fosta lui soție

Invitat în cadrul emisiunii ”Showbiz Report”, solistul de muzică populară a izbucnit în plâns. Gheorghe Turda a vorbit foarte sincer despre pierderea soției, dar și despre gestul care l-a făcut în amintirea ei în seara de anul nou.

Gheorghe Turda, reacție emoționantă despre fosta soție

Deși îl cu toții știm zâmbind atunci când apare la televizor, în sufletul interpretului se ascunde o mare dramă. În urmă cu mai bine de 11 ani, Gheorghe Turda și-a pierdut soția. El i-a stat alături până în ultima clipă, fiind nevoit să vadă chinurile prin care ea a trecut.

Deși i-a fost foarte greu să treacă prin momentele sfâșietoare, interpretul a trebuit să facă asta. Fostă balerină, soția lui Elisabeta a fost o femeie foarte frumoasă și puternică. Din nefericire, ea suferea de mult timp de leucemie, boală care i-a adus sfârșitul. Gheorghe Turda este de părere că soția sa s-a îmbolnăvit la Hiroshima.

”În timpul unui turneu în Japonia, în 1987, soției mele, prim-balerină solistă a Ansamblului Rapsodia, i s-a declanșat o boală teribilă, leucemie cronică trombocitară. Acel turneu a fost extrem de solicitant, în 35 de zile am avut 32 de concerte și foarte puțin timp de odihnă.

În urma vizitei la Hiroshima a apărut boala, probabil din pricina climei și a radiațiilor care au persistat încă din 1945, chiar și astăzi fiind urmări ale bombei atomice. Din păcate, după o luptă de mai bine de 20 de ani, Dumnezeu nu a mai vrut s-o țină lângă mine. După moartea soției a trebuit să-mi continuu drumul vieții, deși nu a fost deloc simplu”, declara Gheorghe Turda pentru Taifasuri.

În cadrul emisiunii ”Showbiz Report” de la Antena Stars, la 11 ani de la moartea iubitei sale soții, Gheorghe Turda a dezvăluit ce a făcut în noaptea de revelion.

”În noaptea de Revelion am aprins o lumânare în memoria soției și mi-am cântat ”La mulți ani”, a spus Gheorghe Turda, la ”Showbiz Report”.

Gheorghe Turda a încercat să-și refacă viața

Îndrăgitul cântăreț de muzică populară a încercat să aibă altă relație, însă nu a făcut nimic altceva decât să se complice. Gheorghe Turda a cunoscut-o pe Nicoleta Voicu care era cu 23 de ani mai tânără ca el, dar relația nu a mers și se pare că nici prieteni nu mai sunt.

”Am avut și am pretenții de la ea că este o intelectuală, dar nu te poți coborî în halul ăsta de mahala, să dai din casă ce nu privește pe toată lumea. Nu mai comentez că devine periculoasă. Nu mă cobor la nivelul asta de mahala, viața mea să o discut în presă”, spunea Gheorghe Turda despre Nicoleta Voicu la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI