24 mai 2023 | 09:44

Gheorghe Hagi, gest superb pentru jucătorii echipei campioane. „Se câștigă bani frumoși la Farul”

Sport
Gheorghe Hagi, gest superb pentru jucătorii echipei campioane. „Se câștigă bani frumoși la Farul”
Gheorghe Hagi a dezvăluit ce prime vor primi jucătorii echipei Farul, după ce au câștigat titlul

Farul Constanța nu oferă salarii mari, dar plătește foarte bine performanța. Gheorghe Hagi, antrenorul și patronul echipei, a dezvăluit ce prime vor primi jucătorii, după ce au câștigat titlul. Fostul internațional a fixat și obiectivul pentru următorul sezon: grupele Champions League.

Gheorghe Hagi a dezvăluit cu câți bani vor fi recompensați jucătorii de la Farul, după ce au câștigat titlul

Jucătorii, antrenorii și fanii echipei Farul au petrecut ca în povești, după ce echipa s-a impus cu 3-2 în duelul cu FSCB și a câștigat titlul pentru prima oară în istoria clubului. Pentru Gheorghe Hagi este al doilea succes, după cel cu Viitorul din anul 2017. Triumful este suprinzător în condițiile în care formația de la malul mării are cel mai mic buget dintre primele cinci clasate și poate chiar din play-off.

Victoria a fost sărbătorită toată noaptea într-un club, iar a doua zi a urmat parada spectaculoasă din centrul orașului, cu un autocar decapotabil, ca la marile cluburi din lume. 6.000 de fani au fost prezenți în piața Ovidiu.

Fotbaliștii așteaptă acum și primele. Gheorghe Hagi le-a promis o sumă generoasă: banii din drepturile de televizare câștigați în plus, față de sezonul trecut. Jucătorii nu au salarii foarte mari, dar bonusul total pentru câștigarea campionatului este de aproape de 500.000 de euro.

„Bineînțeles, sunt ai lor, ei i-au câștigat! Avem bonusuri foarte mari. Nu dăm din prima, dar se câștigă bine. Când îți faci la sfârșit de an socoteala, dar pe performanțe, pe obiective îndeplinite, câștigi bani frumoși la Farul.

Noi avem buget făcut pe 5 ani, cum producem banii, de unde vin, tot”, a spus Gheorghe Hagi la Digi Sport.

Fostul internațional le-a spus jucătorilor că marele obiectiv pentru sezonul următor este calificarea în grupele Champions League. Gheorghe Hagi a dezvăluit că se află în discuții cu un investitor puternic, din punct de vedere financiar, care să-l ajute să-și împlinească acest vis. Până acum s-a vorbit că Hagi ar fi discutat vânzarea unui pachet de acțiuni fraților Pavăl, cei care dețin compania Dedeman.

Parteneri
Ion Țiriac, internat într-un spital din Viena. Miliardarul acuză probleme de sănătate
Redactia.ro
Fără cafea sau duș dimineața. Cele 5 obiceiuri pe care dacă le aplici după ce te-ai trezit îți vor schimba restul zilei, conform Harvard
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Și-a făcut iubit cu nevastă și copii acasă! Artista a fost prinsă cu bărbatul însurat pe străzile din București! Incredibil!
Unica.ro
Mare cumpănă pentru Florin Piersic. Te ia cu fiori
EVZ.ro
Ce face Irisha, după ce relația ei de iubire cu un bărbat însurat a fost făcută publică. Artista își ține viața personală privată, dar câteva detalii au ieșit la iveală | FOTO
Spynews
S-a dat ordin de la Comisia Europeană. Devine OBLIGATORIU în România
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
Răsturnare privind ADERAREA la SCHENGEN! ZI DECISIVĂ AZI
Mediaflux
Daiana de la Mireasa, sezonul 7, imagine emoționantă cu burtica de graviduță. Când urmează să nască soția lui Dani / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Unde a plecat Mario Fresh după ce a confirmat despărțirea de Alexia Eram. Alături de cine s-a fotografiat artistul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro