Gheorghe Hagi, dărâmat după ce Farul a spus „adio” Champions League. „Cea mai proastă versiune a noastră, nu am cuvinte” – FOTO & VIDEO

de: Sorin Barbu
19 07. 2023

Gheorghe Hagi și-a criticat dur jucătorii, după ce Farul a fost eliminată din primul tur preliminar din Champions League. Antrenorul campioanei României a declarat la conferința de presă că nu are nicio explicație pentru prestația îngrozitoare din meciul de la Tiraspol.

Gheorghe Hagi, dezlănțuit după ce Farul a pierdut cu 3-0 duelul cu Sheriff Tiraspol și a fost eliminată din Champions League

Gheorghe Hagi a tunat la finalul partidei! Farul Constanța s-a dus la Tiraspol la adăpostul unei victorii cu 1-0 în primul tur, dar a pierdut cu 3-0 returul cu Sheriff și a fost eliminată din Champions League încă din primul tur preliminar. Antrenorul campioanei României și-a criticat dur jucătorii la finalul partidei.

„Încep cu primul meci, de acasă, știam că vom întâlni o echipă experimentată, am făcut un meci bun contra lui Sheriff, știam că ne așteaptă unul foarte greu în deplasare, dar, spre surprinderea mea, cred că s-a văzut cea mai proastă versiune a noastră!

Nu pot să-mi explic, inexplicabil, am făcut cea mai proastă primă repriză posibilă. Temători, fără personalitate, n-am fost noi!”, a declarat Gheorghe Hagi.

Gazdele au deschis scorul în minutul 46 prin Amine Talal, iar rezultatul a fost identic după primele 90 de minute regulamentare. În reprizele de prelungire, echipa oligarhului Victor Gușan a mai punctat de două ori prin Mbekeli și Ademo.

„Când nu joci fotbal, e clar, te așteaptă un singur lucru: să pierzi! Asta e realitatea, felicitări lui Sheriff. Noi? Capul jos, mergem acasă și de mâine reflectăm să vedem ce e de făcut. Încă o dată, cea mai proastă versiune a noastră!

În apărare n-am făcut nimic, în atac vârfurile inexistente, cum să ajungi la poartă?! Lenți, previzibili, munca noastră…

E legat de jocul colectiv, a fost indisciplină! Trebuia să respecte propria identitate, nu ai cum să nu faci ofensiv în prima repriză nici trei faze. Inadmisibil! N-am cuvinte, le-am zis și în vestiar”, a mai spus Gheorghe Hagi.

După eliminarea din Champions League, campioana României va juca în turul 2 preliminar al Conference League, unde va înfrunta Urartu, campioana Armeniei.

Sheriff – Farul, echipe de start:

Sheriff: Koval – Zohouri, Garananga, Bueno – Badolo, Fernandes, Kyabou, Talal, Apostolakis – Mbekeli, Luvannor
Rezerve: Straistari, Pașcenco – Djibo, Ricardhinho, Ngah, Tovar, Forov, Dijinari, Paiva, Boțan, Ademo
Antrenor: Roberto Bordin

Farul: Aioani – Kiki, M. Popescu, Boli, Borza – Artean, Nedelcu, Grameni – Ad. Mazilu, Rivaldinho, Alibec
Rezerve: Buzbuchi – Queiros, Larie, T. Băluță, Vînă, Borgnino, Sîrbu, Carnat, Marins, Sali, N. Popescu
Antrenor: Gică Hagi

Stadionul: „Central” – Tiraspol
Arbitru: Miguel Noguera. Asistenți: Pedro Almeida, Rui Teixeira. Arbitru VAR: Luis Godinho. Asistent VAR: Bruno Esteves (toți din Portugalia)

Sursa FOTO: Sport Pictures