Gestul şocant făcut de o mireasă chiar în ziua nunţii. Mirele cutremurat de ce a făcut proaspăta lui soţie

Gestul şocant făcut de o mireasă chiar în ziua nunţii. Mirele cutremurat de ce a făcut proaspăta lui soţie
O mireasă a făcut un gest șocant chiar în ziua nunții sale. Mirele a rămas cutremurat

O mireasă a reușit să-și șocheze partenerul chiar în ziua nunții lor. Ce gest a făcut femeia și de ce? Familiile și prietenii dragi lor au rămas fără cuvinte în fața a ceea ce au văzut. Ce s-a întâmplat?

Gest șocant din partea unei mirese în ziua nunții ei

Caz șocant în Rusia! Dramă uriașă pentru o mireasă. Evenimentul s-a petrecut în regiunea Altai. Conform martorilor, femeia care era beată a urcat pe geam și și-a amenințat soțul că va sări în gol. Salvatorii o așteptau deja joi și au întins o plasă pentru a o prinde.

„Marina, nu sări, eu te iubesc!”, a fost mesajul partenerului ei care privea neputincios scena. Persoanele care s-au adunat în apropiere au strigat insistent ca ea să nu-și pună capăt zilelor, arată publika.md.

Femeia a sărit în gol, dar a ratat plasa întinsă de salvatori și a căzut pe asfalt. Tânăra este în viață, dar s-a ales cu fața desfigurată și numeroase traumatisme. Nu este clar pentru moment ce a determinat-o să recurgă la un astfel de gest.

Alt caz cutremurător

O tânără în vârstă de 18 ani s-a sinucis la scurt timp după marele eveniment. Aceasta a decis să-și ia viața după ce a fost umilită fiind obligată să facă un test care să ateste virginitatea, dar mirele a refuzat rezultatul acestuia cerând altă mireasă, scrie Daily Mail.

Zafar Pirov a fost acuzat că și-a determinat partenera în vârstă de 18 ani să se sinucidă după ce la 40 de zile de la nuntă a respins rezultatele testelor de virginitate și apoi a cerut a doua mireasă. Fata a băut o doză letală de oțet după căsătoria aranjată cu Pirov.

Tânăra trecuse acel test și a obținut un document oficial care să ateste virginitatea ei. De asemenea, a trecut și celelalte două teste cerute de soț. Cu toate astea, Pirov a continuat să-și preseze mireasa să-i dezvăluie ‘adevărul’ pentru că nu credea în spusele medicilor și rezultatele venite.

La câteva săptămâni bărbatul și-a alungat partenera de acasă pentru a-și găsi o altă soție. Cea din urmă nu a mai suportat umilința și s-a sinucis. Dar în apărarea lui, Pirov a spus:

„Soția mea mi-a dat o declarație scrisă în că mi-a permis să obțin o a doua soție pentru că nu era virgină când ne-am căsătorit”. Mama fetei a spus că ea a fost victima „calomniei și violenței” și a făcut apel la președintele țării.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI