Gestul neaşteptat al senatorului USR care a lovit un bărbat la o petrecere. Ce a făcut după ce s-a autosuspendat din partid

de: Ștefan R. Apostol
12 10. 2022

Altercațiile la diferitele petreceri private nu sunt o noutate. Dar, atunci când implică persoane publice, indiferent de statut, și există și camere video, e greu să negi. Este și cazul din acest weekend, caz în care a fost implicat un senator USR. După apariția imaginilor cu altercația, internauții au fsot surprinși de gestul neaşteptat al senatorului USR care a lovit un bărbat la o petrecere.

De la bună dispoziție la pumni și capete sparte

Atunci când se întâmplă petreceri private, cu multă băutură și pe alocuri unii predispusi la scandal, este inevitabil altercația. Se pare că acesta a fost și cazul întâmplat în weekend în care a fost implicat un senator USR.

Conform informațiilor, la petrecerea la care senatorul USR Virgil Marius Bob a participat lucrurile au degenerat într-o încăierare, după ce un bărbat l-ar fi provocat și senatorul a avut o reacție nervoasă necontrolată pe care o regretă acum. Totul s-a terminat cu respectivul bărbat cu capul spart. Virgil Marius Bob i-ar fi acroșat câțiva pumni bine țintiți, ulterior acesta ajugând la spital.

Care a fost gestul neaşteptat al senatorului USR care a lovit un bărbat la o petrecere

Ceea ce nu știa respectivul senator este că la petrecerea respectivă existau amplasate în local mai multe camere de luat vederi, care au surprins întreaga altercație. După cum era de așteptat, imaginile au apărut în spațiul public, creând un adevărat val de critici la adresa senatorului.

Ca urmare a acestei situații acesta a decis să anunțe ceea ce vrea să facă mai departe, pe rețelele de socializare. Gestul neaşteptat al senatorului USR care a lovit un bărbat la o petrecere, i-a uimit pe internauții care îi urmăresc postările:

„Am avut în weekend, o altercație, cu un bărbat la un eveniment privat. Acest bărbat m-a provocat și am avut o reacție nervoasă necontrolată pe care o regret.

Îmi pare rău pentru această altercație și voi colabora cu poliția pentru stabilirea circumstanțelor incidentului.

Există mai mulți martori care pot atesta ca omul m-a provocat, dar asta nu este o justificare. Regret ce s-a întâmplat și am decis să mă autosuspend din partid.”, a scris Virgil Marius Bob în postarea de pe Facebook.

Ceea ce a făcut după ce și-a anunțat suspendarea din USR a avut și mai multe reacții la textul publicat. După ce și-a postat anunțul senatorul USR a decis să dea LIKE la propira-i postare, în semn de respect.