Gestul făcut de Marina Voica, la 83 de ani. Toți au rămas uluiți când Cornelia Catanga a început să cânte

de: Alexandra Chivu
17 09. 2019

Marina Voica (83 de ani), una dintre stelele României, a făcut un gest care i-a uluit pe mulți atunci când Cornelia Catanga a început să cânte.

Gestul făcut de Marina Voica, la 83 de ani

Celebra cântăreață Marina Voica a împlinit 83 de ani în primele zile ale acestui anotimp. Solista a rămas în inimile românilor cu piesele ”Și afară plouă, plouă” sau ”Balada”, cântată alături de Margareta Pâslaru. Vocea de aur a României spune despre ea că nu are regrete, iar cea mai mare împlinire a vieții este că trăiește și că se poate bucura de lume.

De altfel, acest lucru s-a putut observa și vineri seară, când casa de producție Electrecord i-a oferit artistei o diplomă pentru întreaga activitate. Omagiul trebuia să îi fie înmânat pe scena Festivalului Mamaia, însă, în lipsa sponsorizărilor, evenimentul a fost anulat, așa că momentul emoționant a rămas să se desfășoare în emisiunea ”Acasă la Electrecord”, într-o ediție ce se va difuza în curând la Etno TV.

Toți au rămas uluiți când Cornelia Catanga a început să cânte

Invitatul special al serii a fost Cornelia Catanga, care a venit să o surprindă pe Marina Voica la Casa ”Don Petro”, o locație de lângă București, pe Autostrada A1, pentru a-i cânta. ”Regina muzicii lăutărești”, după cum este numită în lumea artistică, a trecut, recent, printr-un episod greu. Cu toate acestea, a dorit să îi cânte Marinei Voica, lucru care a bucurat-o enorm și chiar a ridicat-o de la masă.

Cornelia Catanga alături de Marina Voica 

Cum cele două s-au întâlnit, muzica și-a făcut treaba, așa că, desigur, a urmat și dansul. Deși amândouă sunt acum trase prin inel, Catanga slăbind după ce a stat o lungă perioadă în spital din cauza unui infarct, iar Voica pentru că așa a fost o viață, au încins ringul de dans și s-au bucurat de moment.