Gestul făcut de Jador în plină noapte. Ce a găsit într-un şanţ: ‘Am luat-o acasă!’

de: Mariana Olteanu
07 08. 2023

Jador continuă să-și surprindă fanii. Recent, cântărețul de manele a postat un clip pe Tik Tok, care i-a impresionat pe urmăritorii acestuia. În doar câteva ore, clipul a strâns mii de aprecieri și de comentarii. Ce a postat artistul?

Fanii lui Jador sunt impresionați

Cântărețul de manele își ține mereu fanii la curent cu cele mai noi evenimente care au loc în viața sa. De data aceasta, Jador a postat un clip care i-a surprins pe urmăritorii acestuia. Potrivit artistului, acesta se afla pe un drum, iar la un moment dat o pungă aflată într-un șanț i-a atras atenția. În momentul în care s-a apropiat, artistul a constat că în pungă se află o pisică.

Cântărețul nu a stat pe gânduri și a luat-o acasă, iar acum Jador are un nou membru în familie, mai exact, pe ”Miți”, așa cum o cheamă de acum pe pisicuță.

Te-ar putea interesa și: Cât costă acum să îţi cânte Jador la nuntă. Trebuie să faci împrumut la bancă. „I-a crescut cota cu mii de euro!” EXCLUSIV

Jador are un nou animal de companie

”Uitați ce am găsit într-un șanț. Am găsit-o într-o pungă legată la gură, cineva a vrut să o omoare. I-am pus numele Miți și de azi va fi bebelușul meu. Din boschetar va ajunge vedetă, e plin de purici momentan, dar de mâine sperăm să nu mai aibă”.

Te-ar putea interesa și: Jador, în doliu. Tragedie în familia cântărețului: ”Era în comă de câteva zile”

Val de reacții în mediul online

Nu a durat mult, iar reacțiile în mediul online nu au întârziat să apară. Clipul a stârnit un val de reacții și de aprecieri. În rubrica de comentarii, internauții și-au exprimat aprecierea față de gestul făcut de artist.

”Dumnezeu să te binecuvânteze, Jador”, a scris cineva.
”Ai o inimă mare, bravo!”, a mai scris cineva
”Felicitări pentru gest, ești un om minunat!”

”Ce drăgălaș e! Și bravo ție pentru această faptă, prin acest gest, dai o lecție! Bravo ție!”, au fost doar câteva dintre reacțiile urmăritorilor săi.

În total, clipul a strâns peste 100 de mii de aprecieri, dar și peste 1000 de comentarii. Se pare că Jador și noul său animal de companie sunt de nedespărțit. Artistul și-a luat animalul de companie cu el la mare. Și de data aceasta, artistul a împărtășit momentul cu fanii săi.

Te-ar putea interesa și: Cât de gravă este boala de care suferă Jador. Manelistul este speriat: ”Nu-s pregătit să mă întâlnesc cu Dumnezeu”