Gestul făcut de fiul Vioricăi Dăncilă, după ce mama lui a pierdut conducerea PSD! A ținut să afle toată lumea ce crede despre ea

de: Alexandra Chivu
29 11. 2019

Victor, fiul Vioricăi Dăncilă, a făcut un gest prin care a adus la cunoștință tuturor ce crede despre mama sa, după ce aceasta a pierdut conducerea PSD. Ce a postat pe rețelele de socializare?

Gestul făcut de Victor, fiul Vioricăi Dăncilă, după ce mama lui a pierdut conducerea PSD

Viorica Dăncilă (55 de ani) este căsătorită cu Cristinel Dăncilă, manager la OMV Petrom și fost consilier PSD în Consiliul Județean Teleorman. Cei doi au un fiu, Victor Florin, pe care l-au înfiat în ianuarie 1990, pe când Dăncilă era profesoară de tehnologie de numai 26 de ani. Atunci, băiatul era născut chiar în ianuarie, prima lună a României libere de comunism.

„Eu am vrut să-l las în spital, că nu mai puteam să-l îngrijesc și pe el! Cred și acum că am făcut bine și am văzut și eu la televizor că doamna l-a îngrijit bine”, spune Floarea Trocan, mama naturală a lui Victor, al 8-lea la părinți.

A ținut să afle toată lumea ce crede despre mama sa

Anii au trecut, iar Victor are acum 29 de ani. În anul 2018, băiatul s-a angajat consilier la Curtea de Conturi, la o săptămână după ce mama sa a ajuns premier. Nu de mult, el a mai făcut un pas în carieră, ajungând consilierul președintelui Curții de Conturi, Mihai Busuioc.

Imaginea postată de Victor Dăncilă în mediul online

Peste toate, Victor își sprijină mama, și o face mai mult atunci când e nevoie. De exemplu, băiatul a postat în mediul online o fotografie, după alegerile prezidențiale, care sugerează încrederea pe care o are mama sa în forțele proprii. El a dorit să îi fie alături prin imaginea care arată o atitudine îndrăzneață și capacitatea de a trece peste eșecul înregistrat la alegeri.