Gestul făcut de Andreea Esca a surprins pe toată lumea. Puține mame ar face așa ceva

Gestul făcut de Andreea Esca a surprins pe toată lumea. Puține mame ar face așa ceva
Gestul făcut de Andreea Esca a surprins pe toată lumea. Puține mame ar face așa ceva

Andreea Esca este, cu adevărat, o mămică modernă. Prezentatoarea știrilor Pro TV a postat o imagine pe Instagram care i-a înnebunit pe Internauți. Nu cu ea, ci cu fiica ei, Alexia, în vârstă de 20 de ani.

Gestul făcut de Andreea Esca i-a surprins pe toți

Andreea Esca le-a făcut o adevărată surpriză internauților. Aceasta a postat o imagine cu fiica sa pe Instagram, nu oricum, ci purtând costum de baie.

”(The Girl is Mine:) ❤️ Cand ai 20 de ani… @alexiaeram @alistmagazine @novumbythesea”, a scris Andreea Esca pe contul ei de Instagram.

Alexia Eram arată perfect, astfel că mesajele au început să curgă:

”O superbitate de domnisoara 🤩!!!Ai cu ce te mandri, Andreea, si desteapta, si frumoasa 🤩😍!!!” sau ”Felicitari, Andreea, ai o fată pe cinste, sper că nu te plângi că la tine încă se văd cei 20 de ani!!! 👏👏👏👌👌❤️”, i-au transmis internauții.

Cine este Alexia Eram

Alexia Eram, în vârstă de 20 de ani, este fiica Andreei Esca. Aceasta studiază în străinătate și se iubește cu Mario Fresh, cel care a fost implicat într-un scandal de proporții în urmă cu puțin timp, când a fost bătut într-o parcare a unui club de pe litoral. Astfel ca, Alexia Eram și Mario Fresh trăiesc o poveste de dragoste de aproximativ patru ani, mai exact din data de 30 iulie 2016. Mario Fresh este artist și este ”fiul aadoptat” de Antonia și Alex Velea. Pe numele lui din buletin, Mario Gălățeanu, acesta și Lino Golden au trăit timp de trei ani în aceeași casă cu îndrăgitul cuplu din showbiz.

Alexia Eram a studiat și la Liceul Francez Anna de Noailles din Capitală, iar în prezent e studentă în Anglia, la UCA, University For the Creative Arts, acolo unde învață despre marketing, publicitate şi relaţii publice în domeniul modei.

Imaginea postată de Andreea Esca pe Instagram i-a impresionat pe fani, iar poza sa a strâns, în foarte scurt timp, sute de aprecieri și zeci de comentarii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI