Gestul fabulos al lui Keanu Reeves. Ce a făcut cu salariul primit în noul film Matrix

de: Ana Chivu
05 01. 2022

Keanu  Reeves a surprins pe toată lumea cu gestul său incredibil. Ce a făcut celebrul actor cu banii primiți din dreptul noului film Mattrix? Fanii starului internațional i-au trimis milioane de mesaje în care l-au felicitat.

Keanu Reeves, gest impresionant: ce a făcut cu banii câștigați în noul film Matrix?

Keanu Reeves este un exemplu de putere și bunătate. Cunoscutul actor a făcut recent un gest care i-au făcut pe fani să-l aplaude îndelung. Concret, vedeta a donat nu mai puțin de 70% din salariul primit de pe urma filmărilor pentru noul film Matrix.

Artistul este astfel un exemplu de celebritate care încurajează pe toată lumea să ofere din puținul lor și să fie mai buni. Astfel, aproximativ 31.5 milioane de dolari s-au dus către un obiectiv incredibil de mare – cercetarea științifică a cancerului, arată NYT.

Starul știe cât este de grea lupta cu necruțătoarea boală. Sora sa mai mică s-a luptat cu leucemia preț de opt ani. Kim a fost diagnosticată cu cancer în anul 1991 și a trăit fără tratament preț de opt ani, moment în care boala a intrat în remisie.

Starul din pelicula celebră Matrix a continuat să doneze bani pentru cercetare după ce sora sa s-a vindecat. El a sprijinit financiar și o fundație pentru tratarea cancerului.

A fost lansată a patra parte din celebrul film

Mai mult decât atât, Reeves a renunțat și la alte părți semnificative din salariu pentru a permite altor membri din distribuție și echipei să beneficieze de un buget mai mare. Contractul său pentru filmul care l-a făcut cunoscut a inclus o reducere semnificativă a salariului, iar mai mulți bani s-au dus astfel către costume și lucrătorii cu efecte speciale.

Amintim că a patra parte din saga Matrix a fost lansată pe data de 22 decembrie. Keanu Reeves şi Carrie Ann-Moss au revenit în rolurile lor, precum şi Jada Pinkett-Smith (Niobe), Daniel Bernhardt (agentul Johnson) şi Lambert Wilson (Merovingien).

În anul 2009, el a dezvăluit că are propria fundație privată care ajută spitalele de copii și cercetarea cancerului: „Am o fundație privată care funcționează de cinci sau șase ani și ajută câteva spitale pentru copii și cercetarea cancerului.Nu-mi place să-mi atașez numele, doar las fundația să facă ceea ce face.”