Gestul emoţionant făcut de un poliţist chiar în mijlocul şoselei faţă de un băieţel de 4 ani. Ce se întâmplase cu mama copilului

de: Filon Stan
02 07. 2023

Gestul emoţionant făcut de un poliţist chiar în mijlocul şoselei faţă de un băieţel de 4 ani a înduioșat o lume întreagă. Totul a avut loc imediat după un accident rutier foarte grav care s-a petrecut pe o șosea din Ecuador.

Gestul emoţionant făcut de un poliţist chiar în mijlocul şoselei faţă de un băieţel de 4 ani

Scene incredibile au fost filmate pe o șosea din Ecuador, acolo unde a avut loc un accident rutier foarte grav. Una dintre mașini a fost avariată serios, iar conducătorul auto a rămas prins între fiarele contorsionate. Salvatorii au sosit imediat la fața locului, pentru a acorda primul ajutor răniților.

După sosirea salvatorilor la fața locului, aceștia s-au apucat imediat să scoată o victimă blocată în mașina avariată. Femeia nu se putea mișca și nu putea ieși din mașină, așa că pompierii au fost nevoiți să taie autoturismul pentru a o debloca pe femeie.

Copilul plângea în hohote în mijlocul drumului

Un polițist sosit la fața locului a văzut toată agitația și a auzit un plânset de copil. Micuțul se afla în mijlocul drumului și plângea în hohote. Polițistul de la rutieră s-a apropiat de copil și gestul pe care l-a făcut a urmat a înduioșat o lume întreagă. 

În cheamă Ramón Salazar și este un ofiţer de poliţie în vârstă de 35 de ani. Bărbatul are acasă un băiețel în vârstă tot de 4 ani, așa că nu a putut trece pe lângă copilul aflat în mijlocul drumului. El a spus că după ce a ajuns la locul accidentului, a văzut cum o femeie avea nevoie de ajutor pentru a ieși din mașina avariată. În același timp a auzit și strigătul unui băiețel și văzând că femeia primește deja ajutor pentru a ieși din mașină, și-a îndreptat toată atenția asupra copilului.

Copilul nu înțelegea limba spaniolă

L-a întrebat ce s-a întâmplat și dacă este bine, însă copilul, pe numele său Dilan, era străin și nu vorbea spaniolă, însă plângea de mama focului, în timp ce mama sa era blocată în mașina avariată. Copilul nu era rănit, ci doar foarte speriat, așa că polițistul l-a învelit într-o pătură și l-a luat pur și simplu în brațe. A făcut tot posibilul să-l liniștească pe copil, însă acesta nu se oprea din plâns, mai ales că nici nu înțelegea ce îi spunea polițistul. Atunci i-a venit o idee care s-a dovedit a fi cea salvatoare.

”M-am întrebat ce aș face dacă ar trebui să îmi liniștesc propriul fiu. Așa că am scos telefonul și i-am distrat atenția cu un clip amuzant de pe internet”, a mărturisit Rămîn Salazar într-o postare pe contul oficial de Twitter al Poliției din Ecuador.