Gestul disperat al lui Cristi Borcea. De teamă să nu se îmbolnăvească, a recurs la o măsură extremă

Gestul disperat al lui Cristi Borcea. De teamă să nu se îmbolnăvească, a recurs la o măsură extremă
Cristi Borcea, gest extrem pentru a nu se îmbolnăvi.

Cristi Borcea a recurs la un gest disperat pentru a nu se îmbolnăvi. Ce face soțul Valentinel Pelinel pentru a sta departe de temutul virus care a făcut nenumărate victime la nivel global?

Cristi Borcea, măsură extremă pentru a nu se îmbolnăvi

Cristi Borcea a fost dat de gol chiar de un apropiat! Acesta și-a cumpărat multe teste pentru COVID-19 pe care le împarte cu toți cei pe care îi iubește. Totul a fost dezvăluit de Dumitru Dragomir. Bunul său prieten a susținut că Liga 1 se poate relua în siguranță. Întrebat de siguranța reîntoarcerii jucătorilor, acesta l-a dat în vileag pe soțul Valentinei Pelinel.

„De unde să facă rost cluburile de atâtea teste pentru a putea testa jucătorii şi staff-ul de două ori pe săptămână? Ar însemna măcar 70-75 de peste la fiecare 7 zile. Dacă n-au, atunci să meargă la Borcea, are teste fără număr, le aduce de undeva de afară. Mă cheamă şi pe mine din 3 în 3 zile, îmi zice «Tăticule, hai la mine să-ţi fac testul să vedem dacă eşti în regulă”. Se pare că toată lumea vine la el să se testeze pentru a se asigura că nu a luat virusul, a mărturisit Dragomir, pentru gsp.ro.

Cristi Borcea se testează din 3 în 3 zile
Cristi Borcea se testează din 3 în 3 zile

Cum se realizează testarea?

Mai mult decât atât, finanțatorul LPF a explicat în detaliu cum se realizează o astfel de testare. Totul este foarte simplu și este nevoie doar de o înțepătură în degetul inelar pentru a-ți spune dacă ești sau nu infectat.

„Te înţeapă în penultimul deget, iar sângele e introdus în acea tabletă, peste care se pune o soluţie anume. Apoi, te uiţi la el şi aştepţi să treacă acea soluţie de un indicator anume. Trebuie să treacă de jumătatea unui nivel indicat, dacă nu trece, atunci te-ai ars, ajungi direct la «Matei Balş» sau «Victor Babeş»”
Dumitru Dragomir (Sursa: gsp.ro)

Urmăriți Playtech.ro și pe