21 dec. 2021 | 16:15

Gestul banal de Crăciun care îți aduce mult ghinion. Ai grijă dacă primești acest cadou

Diverse
Gestul banal de Crăciun care îți aduce mult ghinion. Ai grijă dacă primești acest cadou
Ce trebuie să nu faci de Crăciun

Crăciunul le poate aduce foarte mult noroc românilor care respectă anumite reguli. Ei trebuie să se ferească de anumite obiecte dacă nu vor să atragă ghinionul ca un magnet. Este necesar ca ei să nu se bucure de un anumit cadou în această perioadă ruptă din basme.

Ce cadou aduce ghinion de Crăciun

Românii se folosesc de diferite superstiții pentru a se feri de ghinion și a avea parte de bani și fericire. Din păcate, un gest banal le poate aduce foarte multe probleme. În această perioadă se oferă numeroase cadouri pentru toate gusturile, dar câteva obiecte nu trebuie să fie scoase din cutie de Crăciun!

Bineînțeles, mulți știu deja ce trebuie să facă de Revelion. Sunt purtate obiectele vestimentare care au o nuanță puternică de roșu, se mănâncă anumite alimente, ba chiar portofelul este păstrat în haină pentru a atrage bogăția. Însă puțini știu ce este necesar să se întâmple și de Crăciun.

Cei dragi oferă numeroase cadouri pentru a mulțumi pe toată lumea. În cazul în care ți-ai dorit nespus o pereche nouă de pantofi, cu siguranță cineva din familie ți-a făcut o surpriză uluitoare și ți-a oferit în dar încălțămintea pe care o visai. Când o poți purta, de fapt? Ferește-te de o greșeală colosală!

Ce greșeală poți să faci de Crăciun

Mulți își doresc să poarte haine sau pantofi noi de Crăciun, mai ales pentru că evenimentele în familie sunt apreciate printre români. Aceștia au grijă să se îmbrace cât mai bine pentru a da rudele pe spate sau pur și simplu pentru a face câteva poze. Imaginile o să păstreze amintirile cât mai proaspete!

Cu toate acestea, nu ar trebui să porți încălțăminte nouă de Crăciun. Pantofii noi atrag ghinionul, așa că este bine să îi lași în cutie și să te folosești de aceștia după ce trec sărbătorile. Nu o să îți dorești să treci prin numeroase probleme doar pentru a avea cea mai frumoasă ținută!

Gesturile banale care atrag multe probleme

De asemenea, pe lângă faptul că nu este bine să porți pantofi noi de Crăciun, ar trebui să te gândești să dăruiești pentru a avea parte de prosperitate și mulți bani. În cazul în care vrei să te bucuri de numeroase clipe plăcute, oferă un cadou de sărbători și o să te bucuri de răsplată!

Cu toate acestea, nu încerca să oferi ceva din casă, mai ales pentru că se spune că norocul o să fie îndepărtat dacă recurgi la acest lucru. Nu este bine nici să împrumuți diferite obiecte din locuința ta de Crăciun, altfel nu o să poți să te ferești de ghinionul care o să te urmărească.

 

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro