Gest emoționant, la înmormântarea concurentului de la Puterea Dragostei. Partenera câștigătorului i-a rugat pe toți să facă asta

de: Ana Chivu
03 09. 2019

Întreaga echipă a emisiunii Puterea Dragostei este într-un șoc total după ce Panos Zarlas și-a pierdut viața. Partenera cu care a câștigat frumosul show de dragoste a făcut un ultim gest impresionant pentru el. Ce i-a rugat să facă pe toți cei care au venit să-l conducă pe ultimul drum?

Echipa emisiunii Puterea Dragostei, în doliu

Panos Zarlas a câștigat show-ul matrimonial alături de Stellla Mizeraki. Cei doi au format o pereche fantastică în Grecia, în cursul anului trecut. Cu toate că ambii păreau extrem de îndrăgostiți pe parcursul filmărilor, semn că și acasă este loc de o continuitate a poveștii, relația nu a mers. Cu toate astea, tinerii au rămas buni prieteni.

Vestea că acesta a murit în urma unui accident violent rutier a șocat pe toată lumea. Echipa de la Puterea Dragostei, alături de concurenții din ediția aferentă sunt acum alături de familia bărbatului care îl conduce pe ultimul drum. Panos a încetat din viață chiar în ziua în care împlinea 28 de ani. Tânărul se afla pe o motocicletă, pe o șosea din Atena, moment în care a a pierdut controlul. Acesta nu purta nici măcar casă de protecție, astfel că medicii sosiți la fața locului au putut doar să constate decesul.

Stella Mizeraki, fosta parteneră a câștigătorului de la Puterea Dragostei care a murit de ziua lui, gest impresionant la înmormântarea acestuia

Gestul fostei partenere în memoria celui pe care l-a iubit

Stella Mizeraki și Panos s-au întâlnit cu ajutorul show-ului iubirii. Cu toate astea, iubirea lor s-a terminat la scurt timp după ce au ieșit din competiție. În memoria fostului iubit, Stella i-a rugat pe toți cei care vor veni la înmormântare să doneze banii pentru flori sau coroane pentru cazul unei fetițe bolnave.

“Timpul nu se întoarce înapoi. Mi-aș dori să putem face asta, dar nu s-a întâmplat niciodată. Nu te-aș uita niciodată, indiferent de ce, pentru că am trăit atât de mult împreună. Acum nu mai am cuvinte să descriu ceea ce simt. Dacă ne vezi, îţi doresc să zâmbeşti şi să fii fericit acolo, sus. Pot să vorbesc despre tine tot timpul, despre sufletul tău, pentru inima ta, dar nu te pot aduce înapoi. Dumnezeu să îţi odihnească sufletul. Tu eşti îngerul nostru”
Stella Mizeraki