21 mart. 2022 | 07:37

Gest de solidaritate fără precedent al lui David Beckham pentru victimele războiului din Ucraina. Ce a făcut fostul fotbalist după vizualizarea unor poze dintr-o maternitate bombardată

Sport
Gest de solidaritate fără precedent al lui David Beckham pentru victimele războiului din Ucraina. Ce a făcut fostul fotbalist după vizualizarea unor poze dintr-o maternitate bombardată
David Beckham, în timp ce anunță donația sa pe Instagram

Fostul fotbalist, David Beckham, a impresionat o lume întreagă cu gestul impresionant pe care l-a făcut pentru victimele războiului din Ucraina. Ambasador Unicef din 2005, Beckham a fost atins de videoclipurile și pozele postate de o doctoriță din Harkov, care a arătat în ce condiții supraviețuiesc femeile însărcinate și bebelușii care se nasc în orașul asediat. Astfel, acesta a făcut o donație atipică pentri o persoană publică, impactând puternic întreaga lume, inclusiv presa internațională, care a făcut cunoscut ajutorul acordat de vedeta sportivă.

Cum se implică David Backham în războiul din Ucraina

După ce în urmă cu două săptămâni, David Beckham a donat un milion de dolari victimelor războiului, în cursul zilei de ieri, fostul fotbalist a găsit o altă metodă inedită de a ajuta. Impresionat de implicarea necondiționată a medicilor care îngrijesc victimele războiului, acesta și-a donat conturile de pe rețelele sociale unui medic din Harkov.

Cadrul medical care a intrat în posesia celor 71,5 milioane de fani ai lui Beckham l-a înduioșat pe englez după ce a postat mai multe imagini și videoclipuri cu femeile însărcinate și cu bebelușii dintr-o maternitate din orașul asediat pe contul său, încercând cu disperare să facă cunoscute lumii întregi chinurile pe care victimele războiului le trăiesc moment de moment.

Astfel, Irina Kondratova, șefa unui Centru Perinatal din Harkiv, va avea ocazia să se ajute de conturile vedetei, care au o mare vizibilitate în toată lumea, pentru a-i aduce pe oameni mai aproape de realitatea crudă a acestor oameni nevinovați loviți de soartă.

„Astăzi îi predau conturile mele de socializare Irinei, șefa Centrului Regional Perinatal din Harkiv, Ucraina, unde ajută mamele să nască. Urmăriți activitatea ei, pentru a afla mai multe despre munca uimitoare pe care Irina și lucrătorii din domeniul sănătății o fac pentru a salva vieți în Ucraina”, a transmis David Beckham.

Medicul ucrainean a impresionat o lume întreagă

Prin imaginile dure cu care a reușit să ajungă la sufletul lui David Beckham, dar și al altor persoane, medicul a vrut să arate drama oamenilor care încearcă să lupte împotriva violențelor exercitate de ruși, dar și munca medicilor care pun mai înainte de viața lor, viața pacienților lor.

Femeia a arătat imagini cu bebeluși aflați în secția de terapie intensivă, acolo unde există generatoare de oxigen donate de UNICEF. Medicul a explicat că muncește moment de moment, iar spitalul i-a devenit și casă, masă și familie.

„Probabil că ne riscăm viețile, dar nu ne gândim deloc la asta. Ne iubim munca. Medicii și asistentele de aici ne facem griji, plângem, dar niciunul dintre noi nu va renunța”, le-a transmis Irina urmăritorilor lui David Beckham.

Fostul fotbalist, care este ambasador UNICEF din 2005, și-a îndemnat fanii să ajute în continuare organizația caritabilă, care depune toate eforturile pentru a sprijini familiile și copiii loviți din plin de război: „Mulțumită donațiilor dumneavoastră, generatoarele de oxigen pe care le-au primit ajută nou-născuții să supraviețuiască în condiții îngrozitoare”, a transmis vedeta.

Vezi mesajul transmis de David Beckham pe contul său de Instagram:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Pâinea cu maia, izvor de sănătate. Ce sortiment trebuie evitat
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Capital.ro
Hidroelectrica, anunț important pentru toți clienții! Schimbările anunțate pentru următoarea perioadă
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Adio COZI la SGR! Un nou DISPOZITIV de COLECTAT STICLE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro