Gest cutremurător în Botoșani. Un copil s-a spânzurat de frică să nu fie pedepsit de părinți. Ce greșeală a comis

Gest cutremurător în Botoșani. Un copil s-a spânzurat de frică să nu fie pedepsit de părinți. Ce greșeală a comis
Gest cutremurător în Botoșani. Un copil s-a spânzurat de frică să nu fie pedepsit de părinți. Ce greșeală a comis Sursă foto: ziarulclujean.ro

Durere fără margini într-o familie din Botoşani, acolo unde un copil de 12 ani s-a sinucis prin sugrumare. Potrivit primelor informații nu există un motiv sigur pentru care băiatul ar fi putut recurge la acest gest înfiorător.

Băiatul s-ar fi temut să nu fie pedepsit

Autoritățile încearcă să afle mai multe informații cu privire la cauzele producerii acestei sinucideri înfiorătoare. Apropiații susțin că băiatul ar fi ajuns târziu acasă cu o seară înainte, motiv pentru care s-ar fi temut să nu fie pedepsit, știind regulile stricte ale familiei.

Deocamdată ancheta e în desfășurare. Vrem să stabilim cu exactitate toate împrejurările care a dus la acest eveniment. În funcție de rezultate, vom putea lua măsuri. Familia nu era cunoscută ca ar fi fost violentă sau conflictuală. Precizarea a fost făcută prin apel 112, de către tatăl minorului.Copilul a fost găsit într-o anexă a casei”, a spus Delia Nenişcu, purtător de cuvânt IPJ Botoşani, potrivit antena3.ro.

Descoperirea macabre a fost făcută chiar de tatăl copilului, într-o anexă a casei, după miezul nopții. Bărbatul a rămas șocat în urma imaginii de groază pe care o avea în fața ochilor, dar nu și-a pierdut speranța că medicii ar putea face o minune în privința salvării fiului său.

Astfel, capul familiei a sunat imediat la 112 solicitând de urgență o ambulanță. La fața locului au ajuns în scurt timp un echipaj de poliție și o ambulanță, însă, din păcate, medicii nu mai au putut face nimic pentru a-i salva viața copilului spânzurat, fiind nevoiți să declare decesul acestuia.

În jurul orei 1:00, am fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că un minor de 11 ani s-ar fi sinucis la domiciliul său. Echipajul care s-a deplasat la fața locului a constatat că cele sesizate se confirmă, la domiciliul minorului fiind prezent și un echipaj de ambulanță, care a constatat decesul. A fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă„, au transmis polițiștii, potrivit observatornews.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI