S-a sinucis în fața copiilor chiar în ziua de Dragobete. Ce a refuzat să-i facă soția înainte de tragedie

S-a sinucis în fața copiilor chiar în ziua de Dragobete. Ce a refuzat să-i facă soția înainte de tragedie
Un bărbat din Galați s-a sinucis de Dragobete în fața casei Sursă foto ilustrativă: ziuadeconstanta.ro

Un bărbat din Galați și-a pus capăt zilelor într-un mod înfiorător, chiar în fața apartamentului în care și-ar fi dorit să intre. După expirarea ordinului de restricție față de familie, individul a revenit acasă pentru a fi alături de familie. Din frică să nu pățească ceva, soția a refuzat să-i deschidă ușa, gest care l-a împins pe soț să comită o adevărată tragedie.

Copii au alertat poliția

Ziua de Dragobete nu a fost pentru toată lumea o zi a celebrării iubirii, astfel că un bărbat din Galați a ales să-și ia viața în fața casei în care se aflau soția și copiii. Pentru că în trecut bărbatul fusese somat de poliție să păstreze distanță de soție și copii, acesta revenise imediat după expirarea restricției.

Femeia speriată a refuzat să-i deschidă ușa atunci când a văzut pe vizor că bărbatul are un cuțit, în timp ce bărbatul bătea tot mai tare și mai disperat în ușă. Unul dintre cei doi copii a sunat la poliție pentru a anunța că tatăl lor bate puternic în ușă și face scandal în scară, dar până la sosirea unui echipaj, bărbatul a amenințat că se omoară. La scurt timp, acesta s-a înjunghiat în inimă, lovitură de cuțit care i-a fost fatală.

La sosirea poliției, agenții au observat un bărbat căzut la pământ cu o plagă adâncă, iar alături un cuțit.

„Colegii au văzut un bărbat căzut lângă ușa, lângă era un cuțit cu urme de sânge, au verfiicat dacă are puls după care au trecut la manevrele de resuscitare, până la sosirea echipajului medical de urgență, pe care tot colegii noștri l-au anunțat”, a transmis Cătălin Bădin, purtător cuvânt IJJ Galați.

Bărbatul nu a mai avut nicio șansă

Medicii de pe Salvare au încercat din răsputeri să-l resusciteze, însă acesta prezenta leziuni incompatibile cu viața.

„Pacientul e decedat, este un stop cardio respirator în urmă unei plăgi înjunghiate la nivelul hemotoracelui anterior drept, în urma unui conflict familial”, a declarat medicul Carmen Turcu, de la serviciul de Ambulanță Galați.

Potrivit declarațiilor vecinilor, nimeni nu știa de conflictele existente în familie, în ciuda faptului că aceștia locuiau de 20 de ani în același bloc.

„S-a certat cu nevasta și nu i-a răspuns la ușa”, a declarat unul dintre vecinii cuplului, în timp ce altul pare puțin mai informat: „Spune lumea că ar fi avut ordin de restricție că ar fi avut probleme în familie, dar în rest nu știu”.

Cazul va fi cercetat de Parchet și Poliție pentru a se stabili circumstanțele în care a avut loc tragedia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI