Gerard Pique, ținut „sub papuc” de iubita lui, Clara Chia Marti. „Sunt o marionetă”

de: Sorin Barbu
14 02. 2023

Gerard Pique a uitat de relația cu Shakira și este tot mai încântat să vorbească despre povestea lui de iubire cu Clara Chia Marti. Fostul internațional spaniol a participat la emisiunea unui prieten în care a dezvăluit că nu este deloc preocupat de modă și că partenera lui se ocupă de ținuta lui.

Gerard Pique vorbește tot mai relaxat despre relația cu Clara Chia Marti

Gerard Pique nu-și mai ține ascunsă iubita și vorbește tot mai des despre relația cu Clara Chia Marti. Este amuzat ori de câte ori este întrebat și deși încearcă să evite subiectul se vede că îi face plăcere să vorbească despre ea. Așa s-a întâmplat și când a fost invitat la emisiunea lui Ibai Llanos, un bun prieten. Gerard Pique a recunoscut că nu este interesat de tendințele din modă și că nici nu este interesat de revistele de specialitate, mai ales că nu el se ocupă să cumpere haine.

„Adevărul este că nu. Merg cu prietena mea la magazin și ea cumpără hainele pentru mine. Eu sunt o marionetă”, a declarat Pique, amuzat, conform Marca.

Gerard Pique și Clara Chia Marti s-au plimbat acum câteva zile pe străzile din Barcelona. Nu au fost deloc deranjați de întrebările ziariștilor și s-au amuzat foarte tare când și-au dat seama că unele dintre informațiile lor sunt greșite. Jurnaliștii au scris că tânăra de 24 de ani ar fi avut atacuri de panică și din această cauză ar fi ajuns la medic. Se pare însă că vizita la clinica ar fi avut alt motiv. Sunt informații că Clara Chia Marti ar fi însărcinată, iar aceste vești ar fi întristat-o foarte tare pe Shakira, mama celor doi copii ai lui Gerard Pique.

În presă au apărut informații că artista din Columbia o cunoștea destul de bine pe Clara Chia Marti, încă din perioada în care tânăra era angajata firmei Kosmos, patronată de Pique. Cântăreața îi spunea „musca moartă”, din cauza faptului că cea care avea să-i devină rivală vorbea destul de puțin și era destul de retrasă.