Gerard Pique si iubita lui se pregătesc de nuntă. Familia fotbalistului ar fi acceptat-o pe Clara Chia

de: Oriana Popescu
16 06. 2023

Gerard Pique nu mai stă pe gânduri serioase cu frumoasa lui iubită. Se pare că, într-un final, familia fotbalistului i-ar fi dat acceptul Clarei Chia.

Gerard Pique nu se mai ascunde

Carismaticul fotbalist trăiește o frumoasă poveste de iubire cu nimeni alta decât Clara Chia. Se pare că frumoasa Clara ar fi înlocuit-o perfect pe Shakira, astfel că Gerar Pique a decis să o prezinte întregii familii.

Deși mereu s-au ascuns de ochii lumii, cei doi îndrăgostiți s-au afișat deja împreună și nu au mai ținut cont de gurile rele. Gerard Pique și iubita au mers împreună la concerte,  și chiar la tribunal, deși încă nu s-au căsătorit! Cei doi au făcut o acțiune comună împotriva unui jurnalist paparazzi și-l acuză pe acesta de hărțuire și încălcarea intimității.

Gerard Pique și-a luat inima în dinții și a decis că  nunta fratelui său este un bun privilegiu pentru a o prezenta pe Clara Chía întregii sale familii. Potrivit presei spaniole, pe 24 iunie, Marc Piqué se va căsători cu iubita sa, pe care o are de mulți ani.

Întrebare care stă pe buzele tuturor. Va prinde blondina buchetul de mireasă? Și dacă da, este dispus Gerard Piqué s-o facă mireasa lui? Căci cu Shakira nu  făcut-o, în ciuda faptului că au stat împreună peste 10 ani și au împreună doi fii minunați.

Gerard Pique a uitat-o pe Shakira

Cu toții știm că fotbalistul a trăit o frumoasă poveste de iubire alături de Shakira, iar mulți fani încă nu s-au obișnuit cu gândul că Gerard Piqué nu mai formează un cuplu cu Shakira și că vedeta s-a și mutat cu cei doi copii ai cuplului în America, unde o duce foarte bine, are o viață socială înfloritoare și este bănuită c-ar fi început o relație amoroasă cu pilotul de formula 1 Lewis Hamilton.

În Barcelona, Gerard Pique și Clara Chía nu se mai ascund, cum făceau odinioară. Tânăra este cât se poate de naturală în relația sa cu Gerard Pique, semn că cei doi se simt foarte bine unul în prezența celuilalt. Mai mult decât atât, iubita fotbalistului s-a împrietenit foarte bine cu viitoarea mireasă, iubita lui Marc Pigue.

Citește și: Lovitură necruțătoare pentru Shakira. Iubita lui Gerard Pique este însărcinată