Gerard Pique, noi declarații despre separarea de Shakira: „Adevărul despre ce s-a întâmplat”

de: Iulian Ioncea
23 10. 2024

În urmă cu mai bine de doi ani, întreaga planetă era surprinsă de o decizie radicală pe care Shakira și Gerard Pique o luau: s-au despărțit după o relație care a durat aproximativ 12 ani!

La scurt timp după separare, în presa din întreaga lume au apărut informații potrivit cărora Gerard Pique ar fi înșelat-o de mai multe ori pe Shakira, însă până la urmă aceasta nu am ai trecut cu vederea infidelitatea pertenerului și a decis să-l părăsească.

Pique ar fi înșelat-o pe Shakira

Tabloidele notau că Gerard Pique și actuala lui iubită, Clara Chia Marti, erau într-o relație de mult timp, iar anumite întâlniri ale lor ar fi avut loc chiar în casa din Spania în care fostul fotbalist locuia cu artista care încă îi era parteneră la acea vreme.

Chiar dacă niciuna dintre părți nu a dezvăluit oficial în spațiul public motivul rupturii, presa a speculat foarte mult timp pe tema despărțirii. Iar acum Gerard Pique a oferit o nouă declarație despre separarea de Shakira.

Fostul fotbalist, declarație despre relația cu artista

Chiar dacă nu a vrut să ofere detalii despre motivul despărțirii, fostul fotbalist de la FC Barcelona a afirmat că tot ce a notat presa nu este adevărat.

„În cele din urmă, adevărul despre ce s-a întâmplat nu a fost spus aşa cum s-a întâmplat. Nu pot controla asta”, s-a rezumat la a afirma Gerard Pique, fără a dezvăluit care este adevărul din jurul separării de Shakira.