Georgina Rodriguez și-a făcut un tatuaj pe care i l-a dedicat lui Cristiano Ronaldo. „Cea mai vanitoasă vedetă din lume” – GALERIE FOTO

de: Sorin Barbu
31 08. 2022

Georgina Rodriguez și-a făcut un nou tatuaj. Dedicație specială pentru iubitul său, Cristiano Ronaldo! Nu toți fanii au fost încântați. Unii i-au reproșat că este mult prea îngâmfată și că face paradă cu bijuteriile și lucrurile scumpe pe care și le cumpără.

Georgina Rodriguez și-a făcut două tatuaje în doar câteva zile

Georgina Rodriguez este în fiecare zi în atenția publicului. Este adevărat că și iubita lui Cristiano Ronaldo face toate eforturile ca această „flacără” să nu pălească. Nici nu-i foarte dificil când ai, doar pe Instagram, peste 39 de milioane de urmăritori.

Georgina Rodriguez le-a arătat fanilor că și-a făcut un nou tatuaj. Unul special pentru Cristiano Ronaldo. Iubita fotbalistului și-a tatuat literele „C” și „G”, inițialele celor doi, iar între ele apare o inimă. Pe Instagram, ea a pus o poză cu tatuajul, alături de mesajul: „Pe piele, în suflet și în inimă”.

Marca scrie că ceea ce s-a dorit a fi o dovadă de dragoste s-a întors împotriva ei. Mai mulți fani au acuzat-o că s-a folosit de acest moment pentru că a vrut să-și arate bijuteriile. „Ok, ai diamante și bijuterii”, a fost unul dintre fani. „Este cea mai vanitoasă vedetă din lume”, a postat un alt urmăritor.

Acesta este al doilea tatuaj pe care Georgina și-l face în ultimele zile. Pe brațul stâng și-a desenat un înger care ține în brațe o lună. Este un mesaj special și emoționant care are legătură cu momentul tragic prin care au trecut Georgina și Ronaldo, după ce au au pierdut un copil la naștere.

Georgina Rodriguez, în rochie scurtă și mulată în sanctuarul de la Fatima

Georgina Rodriguez a fost foarte criticată și după vizita la Fatima. Fanii i-au reproșat că s-a rugat într-o ținută nepotrivită. Iubita lui Ronaldo a îmbrăcat cu rochie albă, mulată și cam scurtă.

„Partenera lui CR7 a fost criticată pentru outfit-ul sexy ales când s-a dus să se roage”, scriu jurnaliștii de la Mundo Deportivo. Sanctuarul din Fatima se află în Portugalia și primește peste șase milioane de pelerini în fiecare an.

Georgina Rodriguez s-a rugat în sanctuarul de la Fatima

De altfel, pe conturile ei de socialiare postează foarte des fotografii în care apare în ipostaze provocatoare și chiar în costum de baie. Nu se ferește nici să arate ce lucruri scumpe a mai primit, dar oferă și imagini din vacanțe și călătorii. Toate cu o notă de plată uriașă.

Sursa Foto: Facebook Georgina Rodriguez