George Simion, declarații bombă despre Nicușor Dan: „Omul are probleme grave la mansardă”

George Simion, declarații bombă despre Nicușor Dan: „Omul are probleme grave la mansardă”
George Simion și Nicușor Dan Sursă foto: Antena3

Au fost discuții aprinse miercuri în Parlament, acolo unde Nicușor Dan a fost chemat să explice problemele nerezolvate cu care se confruntă bucureștenii din cauza lipsei de apă caldă și căldură. Din cauza unei atmosfere necorespunzătoare, primarul Capitalei a părăsit comisia în fața căreia se afla, fiind urmat de George Simion. Ulterior, liderul AUR a explicat cu lux de amănunte ce impresie i-a lăsat Nicușor Dan după această situație hilară.

De ce a părăsit Nicușor Dan sala de audieri

În cursul zilei de miercuri, Nicușor Dan a fost audiat de membrii Comisiei parlamentare de anchetă privind preţul energiei și al problemelor cu care se confruntă bucureștenii. În urma unor întrebări nepotrivite, venite din partea șefului Comisiei, primarul Capitalei a decis să părăsească sala audierii.

La ieșire, Nicușor Dan a fost oprit de George Simion, care a insistat ca primarul să-i răspundă la câteva întrebări. Ulterior, s-au alăturat și jurnaliștii, adresându-i mai multe întrebări legate de problemele mari ale bucureștenilor privind lipsa căldurii și a apei calde.

George Simion: Nicușor, Nicușor! Te duc eu, Nicușor. Am trimis o solicitare să abordăm problema anvelopării blocurilor. Nu mi-ai răspuns și foarte mulți oameni sunt nemulțumiți că nu le răspunzi la solicitări. Vino încoa, pe aici! Vino pe aici că nu te duc rău.

Ține și de tine, ești primarul Bucureștiului, trebuie să înțelegi asta odată și pentru întotdeauna. Ești primarul Bucureștiului și trebuie să-ți iei rolul în serios. Sunt peste 2 milioane de oameni care își pun speranța în tine Trebuie să-ți revii și să fii primarul Bucureștiului. Ți-am făcut solicitări de audiență și nu ne-ai primit. E vorba că bucureșteniinu au căldură în casă.

Nicușor Dan: Da știu, o parte dintre ei nu au și îmi pare rău.

George Simion: Îți pare rău, dar ce faci, ai plecat din ședință. Ți se pare o atitudine corectă să pleci din ședință așa? Uitați, aici este ușa, succes! Doamne ferește! Deci omul ale probleme grave la mansardă”, a transmis George Simion după plecarea primarului.

Urmărește momentul video cu George Simion și Nicușor Dan:

„Domnul Nicușor Dan mi s-a părut într-o depresie gravă”

George Simion și-a exprimat părerea, joi seară, vizavi de interacțiunea dintre Nicușor Dan și membrii Comisiei parlamentare de anchetă. Liderul AUR susține că primarul general ar suferi de depresie și îi recomandă câteva săptămâni de vacanță.

„I-am lăsat și un comentariu pe Facebook că e cazul, după un an de zile, să înțeleagă. Nu mai e un ONG-ist, e primarul general al Bucureștiului și trebuie să se ocupe de căldură, de plata facturilor, trebuie să ne dea un preț. trebuie să fie lumea lămurită.

Sincer să vă zic, și uman vorbind, domnul Nicușor Dan mi s-a părut într-o depresie gravă. Și asta este de înțeles, cumva, dar măcar să își ia două-trei săptămâni vacanță, să caute ajutor specializat, să revină în forță, pentru că nu e posibil să aibă o asemenea prestație.

Pur și simplu s-a ridicat din timpul comisiei, nu am putut să-i adresez nicio întrebare și a plecat. Și își uitase și paltonul, că a ieșit la declarații și după aia s-a dus înapoi în cameră după palton, mă întreba pe unde să iasă. În fine, l-am dus până la urmă, l-am condus”, a transmis George Simion, la Antena3.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI