George Simion, anunț de ultimă oră despre raportarea și numărul de morți: ”Sunt jonglate politic!”

George Simion, anunț de ultimă oră despre raportarea și numărul de morți: ”Sunt jonglate politic!”
George Simion, acuzații grave la adresa autorităților

George Simion reacționează acid în urma acuzațiilor făcute de prefectul Capitalei cu privire la protestele desfășurate în toată țara. Alin Stoica a acuzat partidul AUR de instigare la proteste, iar acum este obligat de către liderul AUR să-și explice afirmațiile.

„Aceste proteste au fost organizate de un singur partid”

În urmă cu o zi, prefectul Bucureștiului a anunțat că autoritățile nu vor renunța la nicio restricție existentă în momentul de față, chiar dacă mii de români au prostestat în acest sens. În plus, Alin Stoica a afirmat că aceste manifestații violente au fost organizate de liderul unui singur partid, iar oamenii care nu respectă regulile de protecție în cadrul protestelor, nu le respectă nici în alt context.

”Aceste proteste au fost organizate de un anumit partid şi un lider al acelui partid. Oamenii care nu respectă regulile, o minoritate, nu le respectă indiferent că vin sau nu la protest”, a declarat Alin Stoica.

În cadrul aceleiași intervenții, prefectul le-a adresat mulțumiri bucureștenilor care respectă regulile de protecție, dând asigurări că restricțiile vor rămâne în vigoare, indiferent de protestele care au avut loc,

„Le mulțumesc bucureștenilor care respectă ordinea și măsurile. Sunt peste 2 milioane de oameni care o fac și despre ei nu prea vorbim. Protestul a fosti ținut sub control de forțele de ordine care au acționat cu calm și determinare și care au încercat să păzească sănătatea, siguranța și bunurile din Capitală și au făcut asta pe tot parcurusul procesului cu calm, corectitudine și profesionalism (…)

Nu sunt restricții, sunt măsuri. Nu vom renunța la aceste măsuri pentru că sunt menite să ne protejeze pe noi. Evident că este o lipsă de confort, dar în sine programul magazinelor nu reprezintă o schimbare dramatică în viețile noastre.

Blocarea protestului înseamnă confruntare. Noi ne dorim evitarea confruntării și păstrarea calmului”, a declarat prefectul Capitalei.

“Această guvernare e un sat fără câini”

George Simion cere explicații celor care acuză partidul AUR fără dovezi. Liderul partidului susține că el și colegii săi nu vor renunța să lupte pentru dreptul tuturor oamenilor, indiferent de statut social, funcție sau orice alt criteriu.

”Noi, AUR, suntem un partid care militează împotriva obligativității portului măștii în spațiul public”
Se pare că această guvernare este un sat fără câini, în care nu știe stânga ce face dreapta, în care ei nu le respectă și au așteptări de la români să le respecte.

Avem probleme cu prefectul din București care a fost numit politic și acest prefect a făcut acuzații grave împotriva AUR că suntem organizatorii protestelor. Așa că ministrul care este deasupra prefecților trebuie să dea explicații pentru prefecți.

Ne luptăm până la capăt ca legea să fie la fel pentru toți. Și pentru protestatari și pentru jandarmi, și pentru miniștrii și pentru românii simpli care trebuie să respecte anumite restricții. Haideți să luăm niște măsuri pe care să le respecte toată lumea”, a declarat liderul AUR.

Declarațiile autorităților sunt mincinoase

George Simion atacă în termeni duri lipsa de măsuri eficiente împotriva pandemiei. Acesta face referire la măsurile restrictive care vizează imunitatea publică, dar și la regulile de bază care se încalcă.

”Ar fi trebuie să se lucreze de un an de zile la condițiile din spitale, la paturile din ATI, inclusiv acum, nu este prea târziu, să lucrăm la imunitatea publică. Asta presupune deschiderea tuturor spațiilor unde românii pot face sport, un program de alimentație și medicamentație pentru imunitatea naturală a românilor. Se poate face acest lucru!”, a adăugat politicianul.

Liderul AUR remarcă, de asemenea, faptul că numărul cazurilor de Covid-19 și al deceselor a scăut în zilele marcate de proteste, subliniind faptul că acest lucru nu este întâmplător.

”Am văzut că după protestele din ultimele trei seri, a scăzut subit numărul (de infectări, n.red.). Vedem și este cunoscut, a spus și ministrul Sănătății, că numărul de raportări, rata de incidență, chiar și numărul de morți, sunt jonglate politic in funcție de interesul de moment”, a concluzionat acesta.

Urmăriți Playtech.ro și pe