George Burcea o acuză pe Andreea Bălan. Concurentul de la Ferma a spus tot

de: Ana Chivu
15 09. 2020

George Burcea vine cu acuzații dure pentru Andreea Bălan. Cunoscutul actor dezvăluie părerea sa despre abordarea cântăreței privind dezvăluirea veștii că familia Bălan-Burcea nu va mai exista.

George Burcea, acuzații dure pentru Andreea Bălan

George Burcea revine pe micile ecrane în cadrul reality show-ului Ferma Orășeni vs. Săteni. Acesta a acceptat provocarea de a face parte din echipa sătenilor imediat după scandalul divorțului dintre el și Bălan. Cunoscutul actor a vorbit despre experiența departe de casă și petrecută în condiții aparte.

Amintim că George știa foarte bine în ce constă această experiență, mai cu seamă că a trăit până în adolescență într-un sat din Botoșani, așa că nu doar că este obișnuit cu viața la țară…dar îi și încurajează și ajută pe colegii mai neexperimentați să țină piept naturii.

Concurentul de la Ferma se declară fericit de echipa ce-l înconjoară și susține că sunt mai uniți și mai calzi unii cu ceilalți față de concurență. Deși a fost mai retras în primele ore, odată cu ultima probă a revenit pe baricade, iar din băiatul tăcut s-a transformat într-un adevărat potențial fermier. Nu se teme de nimeni și de nimic pentru că a învățat de la bunicii lui să se gospodărească, să facă de mâncare și curățenie și să se descurce în condițiile de stres.

„Merg pe principiul: probleme să fie, că rezolvări avem”, a mărturisit sursa citată.

Întrebat despre divorțul scandalos de celebra solistă, Burcea a declarat că din acțiunile trecutului nu poate schimba nimic, astfel că îi rămâne doar să fie fericit și împăcat cu deciziile luate în anumite momente.

Burcea îi reproșează Andreei Bălan abordarea mincinoasă în presă de la începutul scandalului dintre ei doi

Ce îi reproșează fostei soții?

Totuși, actorul este împăcat cu ceea ce i-a pus viața pe tavă și mândru de toate cele întâmplate pentru că tocmai concluzia acestora l-a adus în punctul în care se află în prezent. Singurul lucru pe care i l-ar reproșa Andreei Bălan este abordarea mincinoasă vizavi de presă în ceea ce privește despărțirea lor.

„Andreei îi mulțumesc pentru fetițe și pentru multele momente care m-au dezvoltat ca om. În rest, vedem noi…le descurcăm pe toate atâta timp cât există o minimă înțelegere, cât renunțăm la orgolii, victimizare și mai ales la minciuni în presă…Nu am regrete, ci visuri la care muncesc zilnic pentru a-mi îndeplini unul dintre scopurile mele în viață: să spun povești oamenilor (prin teatru, cărți și film), care pot să-i inspire și să-i facă mai puternici. Omul poate orice…să vrea doar”
George Burcea (Sursa: click.ro)