Găseşte parola în 10 secunde! Testul de inteligenţă care face furori în toată lumea. Reuşeşti?

de: Ștefan R. Apostol
10 08. 2023

Este acel moment al zilei în care poți să vezi dacă ai un creier ascuțit. Tot ce trebuie săf aci este să poți găsi parola de la calculator în 10 secunde, în testul de inteligenţă care face furori în toată lumea. Dacă crezi că poți rezolva testul, acum este momentul să o dovedești.

Rezolvă testul de inteligenţă care face furori în toată lumea

Enigmele de tip brain teaser testează gândirea critică și abilitățile de rezolvare a problemelor, provocându-ne să rezolvăm o problemă. Aceste provocări au potențialul de a stimula inteligența și de a îmbunătăți concentrarea.

O provocare, percum este și  testul de inteligenţă care face furori în toată lumea, implică, de cele mai multe ori, rezolvarea unui puzzle, descifrarea unui cod, găsirea unui obiect ascuns sau detectarea defectului din imagine.

Rezolvă și:  Test IQ pentru cei mai atenți oameni. Găsești fantoma din imagine în 13 secunde?

Practicarea regulată a unor astfel de provocări ajută la îmbunătățirea abilităților de rezolvare a problemelor și oferă, de asemenea, un antrenament sănătos pentru creier.

Dacă ești un fan al provocărilor de aest tip, atunci vei găsi rezolvarea la testul de inteligenţă care face furori în toată lumea.

Găsește parola în 10 secunde

În imaginea din galerie este afișat un ecran de computer, cu opțiunea de a debloca ecranul cu o parolă. Provocarea pentru cititori este de a determina parola în 10 secunde.

Acesta este testul care face furori în toată lumea, și în mod sigur îți va testa acuitatea creierului. Poți să descifrezi parola în 10 secunde?

Găsește soluția la: Test IQ pentru cei mai inteligenți oameni. Mută un singur chibrit pentru a rezolva ecuația

Toto ce trebuie să faci, este să privești cu atenție imaginea. Îți mai putem spune că doar cele mai atente minți pot depista rapid cuvântul ascuns.

Uită-te la cuvintele menționate în partea de jos a ecranului, așa vei găsi parola care este prezentă în acele cuvinte. Dacă nu reușit să rezolvi testul, și să găsești parola pot derula mai jos pentru a afla soluția.

Soluția la testul de inteligenţă care face furori în toată lumea

Dacă te uiți cu atenție, toate cuvintele de pe ecran sunt scrise incorect, iar parola poate fi obținută prin selectarea literei incorecte din fiecare cuvânt.

Dacă ți-a plăcut să rezolvi acest puzzle, împarte-l cu prietenii și familia ta și vezi cine se descurcă cel mai bine.

Rezolvă și:  Test IQ pentru cei mai atenți oameni. Găsești fantoma din imagine în 13 secunde?

De asemenea, vezi mai multe provocări interesante, poți încerca să rezolvi cel mai scurt test IQ din istorie, sau, de ce nu, să găsești un lacăt în doar 5 secunde, având în vedere că doar 4% dintre internauți reușesc. Noi îți urăm baftă și atenție la detalii!