Gafă în direct la Antena 3: „Cum vă permiteți să spuneți că telespectatorii merită tratați ca niște oameni inteligenți?”

de: Claudiu Surmei
10 05. 2019

Telespectatorii care s-au uitat la Ediție Specială, emisiunea de la Antena 3 moderată de Cătălina Porumbel, s-au amuzat copios pe seama dialogului dintre aceasta și Radu Mihail. Senatorul USR a spus că telespectatorii postului de televiziune ar trebui tratați ca niște oameni inteligenți, iar declarația lui a enervat-o pe moderatoare, care l-a rugat să plece din emisiune.

„Telespectatorii dumneavoastră merită să fie tratați ca niște oameni inteligenți, nu cum i-a tratat domnul Pop”, a spus, în cadrul emisiunii de la Antena 3, senatorul USR Radu Mihail.

Cuvintele invitatului au enervat-o pe Cătălina Porumbel. „Cum vă permiteţi dumneavoastră să veniţi aici şi să jigniţi nişte oameni care se uită la acest post?! Cum vă permiteţi să spuneţi că merită să fie trataţi ca nişte oameni inteligenţi?”, i-a strigat moderatoarea.

Gafa de la Antena 3 a ajuns viral pe Facebook

Cătălina Porumbrel i-a spus invitatului să își ceară scuze, iar după ce acesta a refuzat, a fost amenințat că nu va mai putea interveni în timpul dezbaterii de la emisiunea de pe Antena 3. Clipul video a fost postat pe Facebook și a devenit repede viral. A fost urmărit de aproape 60.000 de ori, are peste 1.000 de distribuiri și mii de aprecieri.


„Am urmărit faza și mi s-a părut de un ridicol extrem. Efectiv, femeia avea chef de scandal, să alimenteze controvesre. A fost genial senatorul USR care a fost de un calm desăvârșit și i-a explicat ca unui om inteligent despre ce era vorba în enunț. Dar na, e greu să fii decent când ordinul pe unitate e să faci show și panaramă”, ese mesajul postat de un utilizator.

„O cheamă Porumbel. Coincidență? Nu cred!”, a scris un alt internaut, în timp ce altul a scris: „I-a ieșit porumbelul pe gură.”