Gabriela și Dani Oțil se căsătoresc religios. Tradiția pe care mireasa nu o va respecta la nuntă EXCLUSIV

de: Andrei Simion
30 07. 2023

Gabriela și Dani Oțil se căsătoresc religios, duminică, 30 iulie. Evenimentul are loc după ce partenerii s-au căsătorit civil în urmă cu doi ani de zile. Playtech Știri a aflat ce tradiție nu va respecta frumoasa blondină la nunta sa. Cum va decurge ceremonia specială.

Gabriela și Dani Oțil se căsătoresc religios

Ziua de duminică, 30 iulie, este cu totul specială pentru Gabriela și Dani Oțil. Cele două vedete au decis să se căsătorească religios, la aproximativ doi ani de zile de la cununia civilă. Părinții micuțului Tiago s-au căsătorit cu acte cu puțin timp înainte ca băiețelul să vină pe lume.

La cununia civilă din anul 2021 au participat, printre multe alte vedete, și Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu, aceștia fiind părinții spirituali ai cuplului. Nu este o noutate faptul că Tinu Vidaicu este un bun prieten al prezentatorului TV, astfel încât decizia sa nu mai surprinde pe nimeni.

În urmă cu circa trei luni de zile, Gabriela Oțil vorbea într-o intervenție pentru presa românească despre căsătoria religioasă dintre ea și soțul său. Se pare că pentru Dani Oțil ceremonia religioasă nu reprezenta o necesitate, însă pentru că blondina și-a dorit să o organizeze, așa s-a și întâmplat.

”Dani zice că se însoară a doua oară cu aceeași femeie, dar nu e așa, facem cununia religioasă și va fi vara asta. Îmi place să pregătesc din timp toate detaliile și le am puse la punct”, spunea Gabriela Oțil, în urmă cu mai multe săptămâni.

Ce tradiție nu vrea să respecte blondina

Așadar, ziua de astăzi este dedicată ceremoniei religioase de căsătorie dintre Gabriela și Dani Oțil. Micuțul lor copil, Tiago, pare că va fi cavaler de onoare, după cum chiar mama lui a dezvăluit în urmă cu puțin timp pe pagina sa de Instagram.

Gabriela și Dani Oțil vor face petrecerea religioasă la un local de pe marginea unui lac, care are în apropiere și o piscină, potrivit imaginilor dezvăluite în spațiul public. Va fi o nuntă atipică, după cum ne-am obișnuit deja. Vedetele vor să se simtă foarte bine, fiind o zi specială pentru amândoi.

Gabriela Oțil va purta o singură rochie de mireasă, chiar dacă tradiția arată că miresele își schimbă rochiile în funcție de moment. Soția lui Dani Oțil va purta aceeași ținută și la ceremonia religioasă propriu-zisă, și la petrecerea de după.

Se pare că, în sfârșit, visul Gabrielei Oțil s-a îndeplinit. Conform surselor noastre spun că fotomodelul vrea să se simtă bine la nunta sa, astfel încât va face lucrurile exact cum va simți.

Playtech Știri a aflat, în exclusivitate, că frumoasa blondină nu vrea să fie furată de la nuntă. Astfel, va petrece alături de partenerul său de viață pe parcursul întregului eveniment.