Gabriela Firea, mesaj tranșant pentru Nicușor Dan: ”Unde sunt salariile de 1400 de euro şi apa caldă?”

Gabriela Firea, mesaj tranșant pentru Nicușor Dan: ”Unde sunt salariile de 1400 de euro şi apa caldă?”
Gabriela Firea, mesaj tranșant la adresa lui Nicușor Dan

Gabriela Firea vine cu declarații neașteptate în spațiul public. Mesajul tranșant al fostului edil al Bucureștiului îl vizează pe Nicușor Dan. Ce acuzații incredibile face aceasta, după ce a părăsit funcția de primar?

Gabriela Firea, mesaj tranșant pentru Nicușor Dan. Fostul edil al Capitalei, atac la adresa actualului primar

Gabriela Firea aduce prima reacție extrem de acidă după ce bugetul Primăriei Municipale nu a putut fi adoptat în cursul zilei de miercuri, pe fondul opoziției consilierilor USR-PLUS. Prim-vicepreședintele Partidului Social Democrat și-a arătat nemulțumirile în cadrul unui mesaj de pe rețelele de socializare.

„Bugetul propus de noul primar al Capitalei a cāzut! Unde sunt promisiunile fantastice din campanie? Ce s-a ales de garanția unui trai mai bun? Unde sunt: salariul de 1400 euro, apa caldă, investițiile? „Zero fonduri europene! Zero proiecte nationale! S-a ales praful de promisiunile celor de la putere!

Erau ca si obtinute 80 mld euro! De fapt, sunt vreo 30! Nu gratis! Imprumuturi/granturi! Dar, anul asta NIMIC! #CatastrofaLaGuvernare #GuvernulZero””, a scris Firea pe pagina sa de Facebook. Grupul consilierilor USR-PLUS a anunțat înainte de vot că nu va susține proiectul întrucât veniturile ar fi supraevaluate.

17 voturi „pentru”și 22 „împotrivă”: „Avem motive să credem că estimările de venituri nu sunt realistice”

Subliniem că bugetul Capitalei a fost respins miercuri cu 17 voturi „pentru”, 22 „împotrivă” și 14 abțineri. Consilierii i-au cerut lui Nicușor Dan să retragă proiectul de buget: „Avem motive să credem că estimările de venituri nu sunt realistice”, au susţinut cei de la USR-PLUS.

Primarul s-a împotrivit și a respins criticile aduse de consilieri:

„Sunt uluit. Noi am avut un buget. Primarul a discutat cu fiecare din grupurile de consilieri din majoritate. Grupurile de consilieri din majoritate au discutat între ele încă de acum șase săptămâni și acum venim și spunem că e un alt buget.”

Anterior, consilierii Partidului Național Liberal din CGMB au anunțat faptul că susțin propunerea de buget care a fost inițiată de Nicușor Dan cu mențiunea că au așteptările proprii față de ceea ce trebuie făcut, dar lucrurile nu vor fi rezolvat decât împreună.

„Realmente nu se poate așa. Deci în opinia mea toate discuțiile care trebuiau să aibă loc pe buget au avut loc și au fost extrem de civilizate și de constructive și s-au adus îmbunătățiri. Dacă se dorește să mai discutăm pe buget o putem face, dar haideți să ne grăbim să dom bucureștenilor bugetul pe care-l așteaptă să putem începe investițiile”
Nicușor Dan (Sursa: mediafax.ro)

Urmăriți Playtech.ro și pe