Gabriela Firea joacă dur. Ce provocare a lansat pentru contracandidații săi la Primăria Capitalei: „Bucureștenii trebuie să afle”

Gabriela Firea joacă dur. Ce provocare a lansat pentru contracandidații săi la Primăria Capitalei: „Bucureștenii trebuie să afle”
Provocarea momentului. Gabriela Firea îi supune unui test pe contracandidații săi la Primăria Capitalei: „Bucureștenii trebuie să afle cum gândesc cu adevărat”

Gabriela Firea a lansat de curând o provocare pentru colegii care candidează pentru postul de primar. Actualul edil al Capitalei consideră că anumite proiecte în derulare sunt extrem de importante pentru cetățeni, motiv pentru care bucureștenii trebuie să afle la ce să se aștepte din partea reprezentanților politici pe care i-ar putea vota.

„Provocare pentru candidatii la postul de Primar General al Capitalei”

Gabriela Firea, reprezentantul PSD pentru funcția de Primar General al Capitalei, a venit de curând cu o provocare pentru colegii care se luptă cu ea pentru ocuparea aceluiași post.

Afectată de remarcile răutăcioase cu privire la programul inițiat de ea, „O șansă pentru cuplurile infertile”, care susține financiar tratamentele FIV pentru cuplurile care nu pot avea un copil pe cale naturală, Gabriela Firea își întreabă colegii dacă ajunși într-o funcție de conducere vor continua acest proiect de suflet.

Sursă poză: assmb.ro

Primarul Capitalei a precizat că lansează o astfel de provocare, deoarece în trecut, mai mulți colegi au luat în derâdere această inițiativă, considerând-o “pomană” și inutilă.

„Provocare pentru candidații la postul de Primar General al Capitalei care, în lipsa de soluții și competențe, se țin de glume puerile. Eu întreb serios: dacă vor ajunge într-o poziție de decizie – primar, viceprimar sau consilier general -, vor susține programul inițiat de mine, prin care li se decontează cuplurilor infertile tratamentul FIV în valoare de 3.000 de euro?

Program cu sprijinul căruia s-au născut, în doi ani, aproape 500 de copii în București și sunt in evoluție peste 100 de sarcini? Întreb, pentru că unii dintre ei au afirmat că acest program reprezintă o pomană și că vor face totul să-l desființeze!

Cred că bucureștenii trebuie să afle cum gândesc cu adevărat toți candidații la alegerile locale și ce planuri concrete au”, a scris Gabriela Firea într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook.