Gabriela Firea, dezlănțuită în ședința despre RADET: „Cred că am viață dublă. Mă transform într-o arătare…”

Gabriela Firea, dezlănțuită în ședința despre RADET: „Cred că am viață dublă. Mă transform într-o arătare…”
Gabriela Firea a ținut un monolog ironic la adresa consilierilor USR în timpul ședinței Consiliului General București.

Gabriela Firea s-a dezlănțuit la adresa opoziției din Coniliul General București care o acuză că ar fi responsabilă de problemele pe care le are regia de termoficare a capitalei.

Enervată de neînțelegerile cu reprezentanții USR, Gabriela Firea a ținut un monolog prelungit.  „Am ciuruit eu aceste ţevi? Gabriela Firea se duce noaptea şi ciuruieşte ţevile RADET?”, a spus, între altele, doamna primar general.

„Cred că am o viaţă dublă. O viaţă în care sunt primar general şi vin să mă certaţi dvs şi o viaţă de noapte în care eu intenţionat mă duc şi dau găuri la conducta de la RADET ca să fie avarii, să o ducă lumea rău ca pe urmă să vin să spun că am rezolvat problema.” Gabriela Firea, în ședința Consilului General București

RADET, o regie „stropită” cu scandal și asezonată cu replici acide

Disputele sunt legate de siutația în care a ajuns RADET, distribuitorul de apă caldă. Ca să evite falimentul regiei de distribuție, consilierii majoritari votează azi înființarea a două noi companii, Termoenergetica și Energetica Servicii, care ar urma să îi preia activitatea. Numai că reprezentanții USR au spus că nu vor vota proiectele prin care se înființează cele două companii.

„Cum vreţi să rezolvăm această problemă cu ţevi de 50 de ani? Am ciuruit eu aceste ţevi? Gabriela Firea se duce noaptea şi ciuruieşte ţevile RADET? Mă transform aşa, mă fac că mă duc la culcare, după ce îmi adorm copiii, mă transform într-o arătare şi mă duc prin subteranele Capitalei şi iau un burghiu, pe Alex Burghiu, şi fac nişte găuri în ţeavă şi apar avarii.” Gabriela Firea, în ședința Consilului General București

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI