30 iul. 2020 | 09:18

Gabriela Firea demască planul ascuns al Guvernului: „Într-o săptămână am realizat aproape 2.000 de teste și au ieșit pozitive doar…”

Sănătate
Gabriela Firea demască planul ascuns al Guvernului:
Gabriela Firea demască planul ascuns al Guvernului: "Până acum, într-o săptămână am realizat aproape 2.000 de teste și au ieșit pozitive doar..."

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, vine cu informații noi care pun la îndoială bilanțul prezentat până acum de autorități. Aceasta afirmă că numărul persoanelor infectate declarate ar putea fi fals, întrucât rezultatele testărilor finanțate de primărie arată o altă cifră a persoanelor infectate.

“Țara noastră este pe o hartă neagră a turismului”

Gabriela Firea critică dur declarațiile din trecut ale Guvernului, prin care a subliniat faptul că țara noastră are foarte multe persoane infectate cu COVID-19. Aceasta susține că din acest motiv, tot mai multe țări vecine le pun restriții la graniță românilor, ba mai mult, le interzice intrarea în țară.

Edilul Capitalei a anunțat că din cele 2000 de este efectuate până acum cetățenilor din Capitală, rezultate pozitive au avut doar trei persoane, ceea ce arată un procent extrem de mic al îmbolnăvirilor.

De asemenea, odată cu creșterea numărului de români care pleaca în vacanță, Gabriela Firea a anunțat că va crește și numărul testărilor u până la 1600 de teste/zi, pe lista de aștepare fiind alți 20.000 de bucureșteni.

După cum știți, țara noastră este pe o hartă neagră a turismului și sunt convinsă că și din cauza declarațiilor făcute acum două săptămâni de către unii reprezentanți ai Guvernului care au spus că România este foarte virusată și românii au nevoie și pentru a intra în Grecia, Cipru și în alte țări de aceste certificat de sănătate, de buletinul de analiză, deci rezultatul testului pentru infecția cu SARV-COV-2.

Am lansat acest program, sunt multe solicitări. Avem peste 20.000 de bucureșteni înscriși în program, dar ei pleacă în perioade diferite în vacanță, deci sunt programați în continuare. Până acum, într-o săptămână și câteva zile am realizat aproape 2.000 de teste, din care 3 teste au fost pozitive”, a spus Gabriela Firea, potrivit antena3.

Gariela Firea anunță achiziționarea mai multor aparate de testare

Pentru a crește numărul de teste efectuate zilnic, primarul Capitalei a anunțat că se vor cumpăra încă cinci aparate de tipul Real Time PCR și șapte aparate pentru extragerea acizilor nucleici. Gabriela Firea explică necesitatea acestor aparate noi pentru a satisfice nevoile cetățenilor care pleacă în vacanță în perioade diferite și au nevoie de rezultate recente de 72 de ore atunci când ajung în alte țări.

Aceste aparate sunt foarte importante deoarece, în momentul de față, internarea nu mai este obligatorie decât 48 de ore, se poate și refuza în scris. De asemenea, sunt foarte multe persoane care pleacă în vacanță și au nevoie de teste recente de 72 de ore, pentru că, din nefericire, au fost declarații nefericite din partea unor reprezentanți ai Guvernului care au transformat, practic, România în cea mai virusată țară europeană (…)

Iată, așadar, că trebuie să ne întărim această capacitate de testare. Bucureștenii vin în număr mare să se testeze, la toate spitalele noastre, firește și la clinici private, cei care își permit din punct de vedere financiar”, a declarat Gabriela Firea, potrivit antena3.ro.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro