Gabriela Firea, anunțul care răstoarnă tot: „Am fācut un calcul. În București se întâmplă ceva fabulos”

Gabriela Firea, anunțul care răstoarnă tot: „Am fācut un calcul. În București se întâmplă ceva fabulos”
Gabriela Firea, adevărul despre situația cazurilor Covid-19 Sursă foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Gabriela Firea, fostul Primar General al Capitalei vine cu informații bombă în scandalul pandemiei și al raportării false a datelor. Aceasta atrage atenția asupra situației actuale în care datele oferite cetățenilor cu privire la cazurile de Covid-19 nu se porivesc cu cele ale ratei de incidență stabilite.

Ce a descoperit Gabriela Firea după analizarea informațiilor

În urmă cu puțin timp, fostul primar al Capitalei a transmis un mesaj de maximă importanță prin care avertizează populația cu privire la modul în care este mințită. Această concluzie a fost trasă în urma unor analize și calcule pe care aceasta le-a făcut pe ultimele patru zile, în calitate de senator, dar și ca simplu cetățean, având la dispoziție datele oferite de DSP. Astfel,

Gabriela Firea le-a explicat cetățenilor faptul că numărul cazurilor de Covid-19 a început să scadă, în timp ce rata de incidență la mia de locuitori este în creștere, lucru care este greșit și mincinos.

“Am fācut un calcul. Ca senator dar si ca simplu cetatean. Pardon, terorist! Cum ne “alintā” premierul. În timp ce ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, o acuză pe Violeta Alexandru, dar și pe PNL că au măsluit datele privind Covid, în București se întâmplă ceva fabulos: în vreme ce numărul cazurilor noi de Covid scade zilnic, incidența, în schimb, crește!

Asta arată că formula cu incidența la 14 zile, nu la 3, cum e în Europa și la mia de locuitori, nu la suta de mii, cum e în Vest, nu ne arată realitatea!

Astfel:

București, 21 martie 2021: 1755 cazuri noi, incidența 5,33 la mie.
București, 22 martie 2021: 1446 cazuri noi, incidența 5,67 la mie.
București, 23 martie 2021: 695 cazuri, incidența 6,22 la mie.
București, azi 24 martie 2021: 1.092 cazuri, incidența 6,37 la mie.
Așadar, cine și cu ce interes măsluiește rata de incidență, în timp ce numărul de cazuri noi este în scădere, că la Guvernare sunt PNL și USR+, nu PSD, domnilor din Coaliție!?” a scris Gabriela Firea pe contul său pe Facebook.

Nicușor Dan, atac dur la adresa Gabrielei Firea

Divergențele între Nicușor Dan și Gabriela Firea continuă, astfel că niciunul dintre cei doi nu pierd vreo ocazie pentru a-și arunca săgeți. În urmă cu câteva zile, acesta a acuzat fosta administrație pentru modul în care a permis distrigerea spațiilor verzi și a patrimoniilor, în favoarea unor construcții noi de blocuri.

„Ar trebui să-i fie ruşine pentru ce a făcut cu oraşul. S-a stricat în toate cele trei elemente importante, au dispărut spaţii verzi. (…) Au fost probleme şi la densificarea exagerată, şi la patrimoniul construit, adică demolări de case şi apariţii de blocuri nepotrivite în zone istorice”, a declarat actualul primar despre predecesoarea sa, potrivit Agerpres.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI