Gabriela Cristea a ajuns de urgență la medic. Ce a pățit vedeta TV: ‘Foarte urâtă’

de: Bișinicu Andreea
05 05. 2023

Clipe dificile pentru Gabriela Cristea. Prezentatoarea TV a ajuns de urgență la spital, după ce a acuzat probleme de sănătate. Soția lui Tavi Clonda a dezvoltat o alergie severă, ce a necesitat atenție sporită din partea cadrelor medicale.

Cu ce alergii se confruntă Gabriela Cristea

Gabriela Cristea a ajuns urgent la spital, după ce a dezvoltat o alergie destul de serioasă. Gazda show-ului matrimonial Mireasa – Capriciile iubirii de la Antena 1 le-a împărtășit prietenilor săi virtuali, recent, prin ce momente delicate a trecut.

Faimoasa brunetă ar fi făcut o alergie la unghiile mari de la mâini, acum mai bine de o lună de zile, motiv pentru care a cerut părerea specialiștilor.

„Dragilor, în ultima vreme m-ați întrebat, parcă anticipând, cum mai stau cu alergiile la produsele pentru unghii.

Ei bine, am făcut o alergie foarte urâtă acum vreo lună și jumătate și am avut niște probleme foarte mari cu unghiile mari.

Mi-am dat jos tot ce aveam pe unghie și astăzi am fost consultată de un medic dermatolog și de un medic arelgolog.

Ideea este că eu o să vă povestesc ce mi-au spus doamnele, doar că recomandarea este să mergeți la medic și nu să vă faceți tratament după ureche sau după cum auziți la mine sau la nu știu cine”, a explicat Gabriela Cristea pe Instastories.

Citește și Gabriela Cristea, despre relaţia dureroasă cu tatăl său. Alegerea grea făcută de vedetă: „Este foarte grav”

„Aproape șase luni nu voi mai avea voie să fac nici un fel de manichiură cu ceva produse”

Inițial, Gabriela Cristea a consultat părerea unui medic dermatolog, specializat în afecțiunile pielii. Vedeta este nevoită să urmeze un tratament care o împiedică să-și mai facă un anumit tip de manichiură pentru următoarele 6 luni de zile. Apoi, s-a dus la alergolog pentru a determina cauza problemei.

„Prima dată am fost la dermatolog, care, din păcate, mi-a zis că foarte multe lucruri în momentul ăsta nu poate să-mi dea să fac, ci doar niște tratamente ca să-mi întărească unghia și să o ajute să crească din nou trainică și bună de la rădăcină.

Adică aproape șase luni nu voi mai avea voie să fac nici un fel de manichiură cu ceva produse, pot să mă îngrijesc, pot să-mi tai cuticula, pot să le îngrijesc și să fie frumoase, curate, dar fără nici un fel de ceva pe unghie.

Mi-a dat să fac un tratament, dar mi-a recomandat să fac și băi cu ulei de floarea soarelui în care să picur vitamina A și E, care sunt cele mai bune și care ajută la întărirea unghiilor.

Cu siguranță voi avea nevoie și de ceva vitamine, dar nici vitaminele nu se recomandă până nu îți faci analizele, pentru că tu poți să iei anumite vitamine și să nu ai deficiență.

A urmat și vizita la alergolog și mi-a zis că mă bănuiește că aș avea alergie la acrilați, așa se cheamă, dar problema nu este doar când vine vorba de manichiură, se mai folosesc acrilați și atunci când vine vorba de stomatolog.

Eu nu am avut probleme până acum și mi-a zis că nu poate să-mi pună așa un diagnostic după ureche, ceea ce este absolut firesc, dar din experiența ei asta crede că am, însă o luăm pas cu pas.

În același timp, săptămâna viitoare voi merge să-mi fac un test de alergie. Nu am putut să mi-l fac săptămâna asta, pentru că el trebuie interpretat prima dată la 48 de ore și apoi la 72 de ore”, a completat ea în mediul online.

Citește și Gabriela Cristea și Tavi Clonda au ajuns la spital. Ce s-a întâmplat în familia celor doi: „Am chemat salvarea” EXCLUSIV VIDEO